×

Radio -- Data și ora publicării: 15.01.2015 11:13:39

IMPACT-LICENȚĂ-NEPRELUNGIRE / Radio Impact din Baia Mare va înceta emisia pe 96,9 MHz



București (MEDIA EXPRES) / 15 ian 2015 / Radio Impact din Baia Mare va înceta emisia pe frecvența 96,9MHz după ce autoritatea de reclementare în audiovizual nu a mai prelungit licența audiovizuală pentru motivul că societatea Agecom SA ce deține licența are datorii neeșalonate.

Compania a prezentat în fața CNA un document care arată că se află într-o procedură de executare silită și preluare a unor active imobile de către Stat, care în final ar duce la stingerea datoriilor.

Documentul a stârnit discuții în contradictoriu a membrilor CNA, o parte susținând că în prezent compania are datorii neeșalonate și licența nu se poate prulungi. Compania are datorii la ANAF de peste 4 milioane de lei. O altă parte a membrilor CNA s-au întrebat dacă documentele prezentate pot fi considerate „înlesniri și eșalonări”.

Potrivit site-ului Ministerului Finanțelor, Agecom SA a avut în anul 2013 o cifră de afaceri de 1,5 milioane de lei, a avut venituri totale de 3,4 milioane de lei și a raportat o pierdere de 2,7 milioane de lei, în condițiile în care a cheltuit în total 6,2 milioane de lei.

În Baia Mare mai sunt 11 licențe de radio din care patru au diverse procente de program local. Licența Radio Impact expiră duminică, 18 ianuarie 2015.

În final niciun membru CNA nu a votat pentru prelungirea licenței Radio Impact Baia Mare.

Potrivit site-ului CNA Agecom SA care deține radio Impact și TV Impact are ca acţionari: Unio SA – 54.8639%, Dancris SRL – 15.037%, Autoglbus SRL – 7.0152%, Tămşan Ioan – 5.8029%, Zoicaş Viorel – 5.6927% şi acţionari persoane fizce – 1.48946%. Acţionarii Unio SA sunt Tămşan Ioan Vasile – 31.684%, Zoicaş Viorel – 31.2416%, Auto-Globus SRL – 30.9743%, asociaţi listă persoane fizce – 6.2892% şi asociaţi listă persoane juridce - 0.1265%. Asociaţ Auto-Globus SRL: Crăciun Ioan – 9,1667% şi Crăciun Elena – 0,833%. Asociaţ Dancris SRL: Crăciun Ioan – 32%, Tămşan Ioan Vasile – 28%, Zoicaş Viorel – 28%, Tămăşan Terzia Eugenia – 4% şi Crăciun Elena – 4%.

Potrivit site-ului postului de radio, acesta face parte dintr-o structură de presă care include pe lângă radio și TV mai multe site-uri și publicații – inclusiv Infomm.ro, Glasul Maramureșului, Axa TV Maramureș reunite sub denumirea GLOBAL MEDIA TRUST.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL