×

ONG -- Data și ora publicării: 27.08.2015 12:51:27

CABLE EUROPE-CTAM-UNIRE / Principalele două asociații ale cablului european Cable Europe și CTAM Europe au anunțat un plan de fuziune



Amsterdam (MEDIA EXPRES) / 27 aug 2015 / Cable Europe și CTAM Europe (CTAME) au anunțat la 27 august un plan de fuziune care va duce activitatea asociației profesioniștilor de marketing din cablu, CTAME, sub umbrela Cable Europe, asociația profesională a celor mai mari operatori de cablu de pe continent - din care face parte și UPC România.

Președintele executiv al Cable Europe, Matthias Kurth, a spus la evenimentul EuroSummit’15 organizat de CTAME, ce se desfășoară la Amsterdam, că unirea celor două organisme reprezentative ale industriei va crea o bază informațională fără precedent și noi oportunități membrilor.

Manuel Kohnstamm, vicepreședinte senior și Chief Policy Officer la Liberty Global și președintele Cable Europe a spus printre altele că “mărimea contează oriunde în afaceri și este un pas logic în evoluția industriei din Europa. Integrarea Cable Europe și CTAM Europe va consolida grupul în reprezentativitatea sa și extinderea celor mai bune practici”.

Asocierea a fost anunțată la începutul anului printr-o ofertă făcută furnizorilor de conținut la nivel global, reflectând creșterea convergenței între platformele de conținut și distribuție.

Printre efectele fuziunii Disney se alătură membrilor existenți HBO Europe și Viacom International Media Networks Northern Europe în noua entitate. De asemenea, cele două organizații își unifică evenimentele anuale, integrând EuroSummit într-un Cable Congress reîmprospătat începând cu anul 2016.

Said Eric Tveter, președintele CTAM Europe a spus la rândul său că „mișcarea reflectă dinamica industriei, presupune o cooperare superioară pe problemele strategice între companiile de cablu și cele de conținut sau proprietarii de aplicații, un dialog mai profund cu proprietarii de acțiuni în industrie”.

În noua structură, CTAME va continua să sprijine industria de media din Europa cu activitățile sale curente cum sunt: programul de educare a directorilor executivi @ INSEAD, webinarele anuale, și colaborarea cu CTAM din America de Nord în inițiativele comune cum sunt activitățile de Business Service și Global Marketing.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL