×

ONG -- Data și ora publicării: 11.12.2015 16:15:14

DISCOVERY-CABLE EUROPE-MEMBRU / Discovery Communications a devenit membru al asociațiilor cabliștilor europeni Cable Europe și CTAM Europe



București (MEDIA EXPRES) / 11 dec 2015 / Discovery Communications a devenit membru asociat al asociațiilor Cable Europe și CTAM Europe, potrivit unui anunț al organizațiilor profesionale ale cabliștilor europeni, făcut la 11 decembrie.

Discovery se alătură astfel furnizorilor de conținut Disney, HBO Europe și Viacom International Media Networks.

Deschiderea Cable Europe și CTAM Europe pentru parteneriate cu furnizorii de conținut s-a petrecut la începutul acestui an când cele două organizații au hotărât să fuzioneze până în anul 2016.

Președintele executiv Cable Europe, Matthias Kurth, a declarat: "Sunt încântat să urez bun venit Discovery Communications, cel mai nou membru al nostru. Ritmul schimbării nu a fost niciodată mai mare în această industrie. Convergența nu este doar un trend, este o realitate în modelele noastre de afaceri și în modul în care clienții noștri consumă mass-media. Calitatea de membru asociat, deschisă programelor internaționale, oferă o platformă pentru cooperarea pe probleme strategice de interes reciproc și permite schimbul de bune practici. Discovery va fi o voce extrem de important în dialogul nostru".

Vicepreședintele executiv pentru comunicare globală Discovery Communications, Michelle Russo, a comentat: "Este un moment interesant pentru a lucra în business-ul de conținut media. Aștept cu nerăbdare să reprezint Discovery Communications și să folosin marcile noastre puternice, distribuția de neegalat în întreaga Europă și fanii noștri locali pasionati de toate ecranele, în colaborarea cu ceilalți membri Cable Europe pentru a păstra industria noastră în fruntea inovației".
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL