×

Editorial -- Data și ora publicării: 28.04.2017 19:04:00

AMC-COMICON-PARTICIPARE / AMC va participa cu stand la East European Comic Con



București (MEDIA EXPRES) / 28 apr 2017 / AMC a anunțat la 28 aprilie că va fi prezentă cu personajele zombie din "Fear the Walking Dead" la East European Comic Con în pavilionul C2, stand H2, fiind a doua televiziune după HBO care participă la eveniment.

East European Comic Con este un eveniment la care vizitatorii participă cumpărând bilete, inclusiv bilete speciale pentru a se fotografia cu artiștii invitați, pentru a obține un autograf sau pentru a asista la conferințele susținute de către aceștia.

Un abonament de acces general la eveniment pentru toate cele trei zile costă 80 de lei, în vreme ce prețurile biletelor pentru autografe și fotografii cu artiștii invitați costă între 30 și 110 lei. La data publicării acestui articol erau vândute 79% din abonamentele pe 3 zile, 32% din biletele pentru ziua de vineri, 77% din biletele pentru ziua de sâmbătă, și 43% din biletele pentru ultima zi, duminică.

Evenimentul este organizat din anul 2013, când au fost doar 9.400 de vizitatori, numărul acestora crescând progresiv până la 38.000 în 2016. Idea convenției vine de la faimosul Comic Con San Diego International, ediția din România fiind cea mai importantă manifestare de acest gen din Europa de Est, potrivit site-ului oficial al evenimentului.

Înițiatorul și directorul festivalului este Mircea Muresan (27) din Cluj-Napoca, firmele co-organizatoare fiind în prezent Pineberry Studio și KickOff Events. Pineberry se ocupă 80% din activitate cu Comic Con, 10% cu exploatarea licenței IGN Romania (http://ro.ign.com/, o publicație electronică de gaming, tehnologie, filme artistice şi seriale, animaţii şi benzi desenate, cosplay, parte din cultura geek, a gamerilor, cinefililor) și 10% alte servicii. KickOff Event (http://kickoff.ro) este o agenție specializată în marketingul asociat cu evenimentele sportive, ce are însă și servicii extinse de managementul drepturilor sportive pentru TV și media, consultanță și management pentru atleții profesioniști și organizarea de evenimente speciale cu participare în masă.
(MEDIA EXPRES)



Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL