×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 19.05.2017 13:55:12

TELESTE-ANGA-NOUTĂȚI / Teleste prezintă migrarea rețelelor pe tehnologiile DOCSIS 3.1 și Remote PHY la Convenția de cablu din Germania



București (MEDIA EXPRES) / 19 mai 2017 / Compania de tehnologie pentru comunicații prin cablu Teleste din Finlanda va participa la târgul organizat de asociația cabliștilor din Germania, ANGA COM 2017, în perioada 30 mai – 1 iunie, la Koln, unde va prezenta care sunt noutățile în evoluția rețelelor de cablu după upgrade-ul la 1,2 GHz.

Teleste va prezenta implementarea standardului DOCSIS 3.1 și a tehnologiei Remote PHY în dispozitive, cum pot operatorii să folosească tehnologia pentru servicii mai bune și loializarea clienților și va lansa mai multe produse și update-uri pentru rețelele și head-end-urile de fibră optică (HFC), pentru rețelele locale și pentru „casa conectată”.

Tehnologiile DOCSIS 3.1 și Remote PHY permit creșterea capacității rețelelor prin metode avansate de modulație a semnalului. Pentru implementare, acestea trebuie să coexiste cu vechile tehnologii și Teleste va prezenta în acest context un nod de rețea compatibil cu DOCSIS 3.1 Remote PHY, denumit AC9100 Neo, care poate fi transformat într-un dispozitiv Remote PHY doar prin înlocuirea capacului. Nodul de rețea permite operatorilor să adopte frecvențele DOCSIS 3.1 și apoi să migreze rețeaua la o capacitate crescută.

Teleste a realizat la începutul anului 2017 o cercetare legată de evenimentele care precedă deconectările clienților din rețelele de cablu. Cercetarea explică ce se întâmplă înainte de decizia clienților de a renunța la cablu și ce se poate face pentru loializarea acestora. Documentul în limba engleză poate fi descărcat de pe pagina Teleste.com (https://www.teleste.com/node/21870), oferind indicații manageriale pentru directorii din cablu care operează în piețele devenite nesigure și cu schimbări rapide

Teleste va lansa la ANGA COM 2017 următoarele produse:
AC9100 Neo și AC9100 Neo RPD, unde AC9100 Neo este versiunea updatată a nodului optic de 1.2 GHz, AC9100. Oferă aceeași performanță și permite migrația în viitor pe tehnologia Remote PHY. Doar prin schimbarea capacului, AC9100 Neo poate fi transformat într-un dispozitiv Remote PHY care permite implementarea unei arhitecturi de rețea „distribuite”, creșterea capacității și a „inteligenței” rețelei.
DAN200 este un dispozitiv al cărui design a fost realizat în cooperare cu Casa Systems, fiind un nod care include tehnologiile DOCSIS 3.1-Remote PHY și care este interoperabil cu dispozitivele Casa Systems CCAP CMTS.
E3 este primul din noua serie de produse de 1,2 GHz, din seria E. Acestea vor oferi performanțe din clasa dispozitivelor AC într-un format de dimensiune compactă.
Cablurile DuraAplus+, care își mențin nivelul de calitate A++ chiar și atunci când cablurile standard își pierd calitatea ecranării.

La congresul ANGA COM 2017, Teleste va susține o prezentare joi, pe 1 iunie, în cadrul panelului de tehnologie, cu denumirea „DOCSIS® 3.1 Migration: Parameters for Pragmatic Coaxial Network Equipment”. Panelul se va desfășura de la ora 1:15 la 2:30 p.m în camera Room 2.

Teleste (www.teleste.com) este o companie de tehnologie pentru comunicațiile broadband, securitate și servicii de tehnologia informațiilor care a avut în 2016 vânzări nete de 260 de milioane de euro, cu peste 1.500 angajați. Teleste este listată la bursa Nasdaq Helsinki.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL