×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 30.05.2017 12:29:01

SES-ANGA COM-PARTICIPARE / SES participă cu Astra, MX1 și HD+ la convenția de cablu germană ANGA COM 2017



București (MEDIA EXPRES) / 30 mai 2017 / Astra, MX1 și HD+ cele trei subsidiare ale companiei de sateliți SES din Luxemburg sunt prezente împreună la Convenția de cablu germană ANGA COM 2017 care a început marți, 30 mai, sub sloganul „Simply Experience More TV”.

Cele trei companii își propun să ușureze operațiunile clienților în marketingul și distribuția conținutului video, toate având un punct comun ca subsidiare ale liderului mondial în comunicațiile prin satelit.

Cele trei companii acoperă întreg spectrul de la simplificarea pregătirii conținutului la distribuție și plăcerea de a recepta. Astra garantează acoperirea prin satelit cu capacități de bandă largă care permit implementarea noilor servicii Ultra HD și Realitate Virtuală (VR).

MX1 furnizează o platformă end-to-end la nivel global pentru marketingul conținutului linear și non-linear cu soluții optimizate de management al conținutului, servicii media cu valoare adăugată și servicii de distribuție. HD+ este o companie specializată în furnizarea de conținut HD pentru televiziuni, producători, comercianți și telespectatori.

Daniel Kießling Senior Manager Video Solutions, SES Media Solutions / MX1 participă la 30 mai în cadrul panelului de tehnologie "TV Everywhere - Best Practices Multiscreen Solutions and Real World Deployments" cu prezentarea "Customized Solutions for a Global Multiscreen Entertainment Play".

Norbert Hölzle - Senior Vice President Sales Central Western Europe, SES / Managing Director, Astra Deutschland GmbH participă la 31 mai la panelul de strategie "New TV: Market Opportunities for UltraHD and Virtual Reality".

ANGA COM 2017 este convenția de cablu organizată în fiecare an la Koln de către asociația cabliștilor din Germania ANGA, anul acesta fiind programată în perioada 30 mai-1 iunie. Organizatorii au anunțat o participare record cu 460 de expozanți din 37 de țări, inclusiv din Europa de Est cu excepția notabilă a României. Printre principalii sponsori ai ediției de anul acesta se numără subsidiara SES din Germania care operează sub numele Astra.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL