×

Programe TV -- Data și ora publicării: 18.07.2017 12:10:04

TV PAPRIKA-SERIE NOUĂ / TV Paprika difuzează „Aventuri culinare în Franța cu James Martin“



București (MEDIA EXPRES) / 18 iul 2017 / TV Paprika difuzează din 20 iulie seria „Aventuri culinare în Franța cu James Martin“, în care bucătarul James Martin străbate franța într-un Citroën 2CV pentru a aduce un omagiu memoriei unui alt bucătar celebru, Keith Floyd.

„Aventuri culinare în Franţa cu James Martin” / „James Martin's French Adventure” are 20 de episoade a câte 60 de minute, are premiera joi, 20 iulie de la ora 23:00 și se difuzează de luni până vineri de la aceeași oră cu reluare în ziua următoare, de la ora 19:00.

În serialul dedicat călătoriilor şi gătitului Martin vizitează locuri cu un impact major asupra carierei sale culinare, aducând totodată un omagiu memoriei lui Keith Floyd, modelul său în domeniul profesional.

În adolescenţă, James a vizitat Franţa ca turist şi ca student, pasiunea sa pentru mâncăruri datorându-se în parte acestui fapt. Serialul surprinde călătoria nostalgică a lui James pe parcursul căreia parcurge popasurile memorabile străbătute de eroul său, Keith Floyd, în urmă cu 30 de ani, vizitând în acelaşi timp şi locurile devenite pietre de temelie în propria sa carieră culinară.

Descoperirea şi gustarea celor mai delicioase bucate franţuzeşti începe în Provence şi continuă în Périgord, Burgundia, Alsacia, Ţara Bascilor şi Bretagne. În călătoria sa, James găteşte şi propria versiune a celebrelor mâncăruri, folosind ingrediente găsite la faţa locului.

Pentru a-şi manifesta respectul faţă de bucătarul Keith Floyd, James îşi urmează itinerarul la volanul unui Citroën 2CV aflat timp de 16 ani în proprietatea eroului său. Pe parcursul aventurilor sale din Franţa, James Martin redescoperă regiunile cele mai îndrăgite de el şi bătrânul său prieten şi mâncărurile magnifice ale acestora.

James Martin este mun bucătar și prezentator TV din Marea Britanie devenit celebru după prezentarea la BBC a seriei „Saturday Kitchen” din 2006 până în 2016.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL