×

Programe TV -- Data și ora publicării: 20.07.2017 14:31:51

SES VIDEO-JOCURI MONDIALE-TRANSMISIE / SES Video transmite Jocurile Mondiale 2017 în Europa



București (MEDIA EXPRES) / 20 iul 2017 / – Cea de-a X ediție a Jocurilor Mondiale va fi transmisă în Europa de SES alături de ATM System, partenerul media oficial al marelui eveniment sportiv. Jocurile Mondiale, care se vor desfășura în Wroclaw, Polonia, între 20 și 30 iulie 2017, vor fi transmise cu ajutorul a doi sateliți SES: SES-4, la 22 grade vest și ASTRA 3B la 23,5 est.

Conform acordului anunțat de SES (Euronext Paris și Bursa de Valori Luxemburg: SESG), ATM System va fi responsabil cu producția TV și va utiliza capacitatea satelitară SES pentru transmiterea întrecerilor sportive din Wrocław către companii media din Europa.

Transmisiile vor începe cu ceremonia de deschidere, care va ava loc pe 20 iulie, la ora 20:00, ora României, și vor include 31 de discipline sportive, printre care: sporturi cu mingea, sporturi de precizie, sporturi acvatice și aeriene, gimnastică sau arte marțiale la care vor concura peste 3.000 de atleți internaționali.

“Jocurile Mondiale reprezintă un eveniment sportiv extrem de important și suntem încântați să putem oferi serviciile SES pentru transmisia în Europa,” a declarat Martin Ornass - Kubacki, vicepreședinte, Vânzări Europa Centrală și de Est, SES Video. “Cu ajutorul sateliților noștri, telespectatorii europeni se vor putea bucura de sporturile preferate și își vor putea încuraja atleții favoriți în fiecare moment.”

SES (www.ses.com) este liderul mondial al transmisiunilor prin satelit și este primul operator care oferă servicii diferențiate și scalabile de tip GEO-MEO (orbită georsaționară și orbită medie) cu peste 50 de sateliți georstaționari și 12 sateliți de orbită medie. SES se concentrează pe valoare adăugată, soluții end-to-end pentru patru verticale (Video, Companii, Mobilitate și Soluții Guvernamentale).

Portofoliul SES include sistemul de sateliți ASTRA, care are cea mai mare rețea de distribuție DTH din Europa și O3b Networks, un operator de servicii de comunicații electronice. O altă componentă a SES, MX1, este lider în oferirea de servicii media care oferă o suită completa de servicii inovative digitale.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL