×

Editorial -- Data și ora publicării: 21.07.2017 12:49:51

BROLIN-FILMĂRI-FAMILY ROYAL / James Brolin filmează la Castelul Cantacuzino din Bușteni



// de Mihai Pavelescu //
București (MEDIA EXPRES) / 21 iul 2017 / Regizorul și actorul James Brolin filmează pentru Hallmark la Castelul Cantacuzino din Bușteni și în alte locații, inclusiv în studiourile companiei de producție Castel Film un film cu titlul „Family Royal”, pe care îl regizează și în care este actorul principal.

James Brolin (n. 1940) este un cunoscut actor, regizor și realizator de filme de la Hollywood, fiind totodată soțul faimoasei actrițe și cântărețe Barbra Streisand. Are la activ două premii Golden Globe și un premiu Emmy și propria stea pe Hollywood Walk of Fame din 27 august, 1998.

Alături de el mai sunt în România Phil Parmet, director de imagine cunoscut de exemplu pentru filmul lui Quentin Tarantino “Four Rooms” (cu Antonio Banderas și Bruce Willis) și Joel Morales, asistent de regie și actor („Conan The Barbarian” cu Jason Momoa, “My Name is Bruce”, “In Hell” cu Van Damme).

Pe platourile de filmare de la Castelul Cantacuzino din Bușteni este și producătoarea Amy Krell, care este tot mai activă în ultimii ani ca producător sau producător executiv, cu două filme în 2016 și deja patru filme în 2017, potrivit IMDB.

Întrebat ce i-a plăcut în România, Phil Parmet a declarat că iubește oamenii cel mai mult. "Aș filma un film mai întâi în România și apoi oriunde altundeva, echipa de producție este grozavă și mâncarea este minunată. Femeile sunt frumoase", a spus Phil Parmet pentru Media Expres, contactat prin intermediul rețelei Facebook.

Directorul de marketing Castel Film, Bogdan Moncea, a declarat pentru Media Expres că filmările în studio au fost deja terminate, iar acum echipa de la Castel Film care asigură în totalitate producția s-a mutat la Bușteni. Moncea nu a dorit să comunice bugetul producției sau alte detalii despre film.

Ultimele producții notabile pentru televiziune ale Castel Film, realizate anul trecut, au fost miniseria HBO „Valea Mută” și documentarul Discovery „Harley & The Davidsons”.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL