Primul site de știri despre industria de cablu și televiziune din România. Scriem despre
audiovizual din anul 2001.
Advertisement

  Login    Creează cont

Data:18.08.2017
Data ultimei ştiri: 18.08.2017 13:22:59
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar


 Autorităţi 09.08.2017 16:03:46
CNA-ȘEDINȚĂ / CNA va discuta joi 10 august modificarea legislației pentru digitalizarea terestră
București (MEDIA EXPRES) / 10 aug 2017 / CNA a anunțat o ședință publică pentru joi, 10 august, de la ora 10:00, care are pe primul punct de pe Ordinea de zi o adresă de la Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale referitoare la modificarea H.G. Nr. 403/2013 privind digitalizarea terestră.

Pe ordinea de zi care are 16 capitole mai figurează prelungiri de licențe, două solicitări de licențe TV prin satelit pentru RTR din Iași și televiziunea de filme românești Cinemaraton deținută de Digital Cable Systems.

Pe ordinea de zi, pe lângă punctele referitoare la retrageri licențe audiovizuale, decizii de autorizare și eliberări, modificări și retrageri de avize de retransmisie, mai este și o notificare a Societății Române de Cardiologie referitoare la furnizare serviciului media audiovizual la cerere cu denumirea www.cardiotvsrc.ro și o solicitare a Societății Române de Radiodifuziune referitoare la alocarea de noi frecvenţe prin atribuire directă.

Desfășuraera ședinței CNA este condiționată de prezența a cel puțin 8 membri CNA. Consiliul Național al Audiovizualului este garant al interesului public şi unică autoritate de reglementare în domeniul programelor audiovizuale, competențele sale fiind stabilite prin Legea audiovizualului nr. 504/2002, cu modificările și completările ulterioare. Misiunea CNA este de a asigura un climat bazat pe libera exprimare şi responsabilitatea faţă de public în domeniul audiovizualului. Activitatea CNA poate fi urmărită și pe site-ul www.cna.ro .
(MEDIA EXPRES)MEDIA EXPRES
pe Android și IOS
Rasfoiește Anuarul 2016
Click aici pentru comenzi online

www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2017    Media Expres S.R.L.