×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 10.08.2017 12:41:11

UPC-DIRECTOR ROMÂN-NUMIRE / Ionuţ Voinea preia conducerea operaţiunilor tehnice ale UPC pentru Europa Centralã şi de Est



Bucureşti (MEDIA EXPRES) / 10 aug 2017 / Ionuţ Voinea, Technology Director UPC România, a fost numit VP Integration & Operations pentru Regiunea Europa Centralã şi de Est a Liberty Global, începând cu luna august 2017, potrivit unui comunicat difuzat de companie.

Ĩn noul sãu rol, Ionuţ Voinea va conduce toate operaţiunile tehnice ale Liberty Global din regiunea Europa Centralã şi de Est (CEE) care include Polonia, Ungaria, România, Cehia şi Slovacia, precum şi operatorii DTH din aceste cinci ţãri.

Ionuţ Voinea este descris ca având o experienţã solidã de peste 10 ani, clãdindu-şi ĩntreaga carierã ĩn cadrul companiei UPC. Ionuţ şi-a ĩnceput activitatea ĩn 2006 ĩn cadrul departamentului Customer Care şi de atunci a parcurs un traseu ascendent, deţinând mai multe poziţii de management la UPC România, Ungaria şi CEE. A condus un numãr variat de echipe şi zone de business, de la Call Center Manager la Director de dezvoltare reţele de acces pentru UPC România & Ungaria.

Ĩn 2015, Ionuţ si-a asumat rolul de Technology Director UPC România, fiind responsabil de toate operaţiunile de reţea şi clienţi, dezvoltarea reţelei, zona tehnologicã, logisticã, supply chain şi funcţiunile de suport. La ĩnceputul anului 2017, Ionuţ a preluat responsabilitaţi extinse ĩn cadrul Regiunii Europa Centralã şi de Est a UPC, conducând divizia de dezvoltare reţele de acces din cele cinci ţãri CEE.

“Ionuţ are o pasiune extraordinară pentru ceea ce face şi sunt încântat că va conduce echipa regională de operaţiuni tehnice care contribuie semnificativ la experienţa clienţilor UPC în ţările CEE. Mă bucur că avem în companie oameni tineri şi talentaţi ca Ionuţ, care a dezvoltat o carieră marcată de succese în cadrul UPC – şi mă refer în primul rând la proiectele de modernizare şi extindere a ariei de acoperire prin construcţia de reţea, în ultimii ani, aria de acoperire a serviciilor digitale crescând în medie cu 10% anual în România, cea mai mare din CEE,”, a declarat Robert Redeleanu, CEO UPC România & UPC Ungaria.

Ionuţ (33 de ani) a absolvit Facultatea de Electronicã şi Telecomunicaţii din cadrul Universitãţii Politehnica Bucureşti şi a participat de asemenea la programul de leadership INSEAD CTAM Executive Management.

UPC România are 1.297.000 de clienţi și face parte din cea mai mare companie internațională de cablu, Liberty Global, plc.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL