×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 11.08.2017 13:58:11

CONVENȚIE-ORGANIZARE / ACeR invită operatorii de cablu să participe la Convenția 2017



București (MEDIA EXPRES) / 11 aug 2017 / Asociația de Comunicații Electronice din România (ACeR) a anunțat Convenția 2017 pentru 16 noiembrie, la Hotel Marriott din București. Noutăți, detalii și contacte pe www.acer.org.ro.

Ediția 2016 a Convenției a fost considerată un real succes de către organizatori, având o participare foarte numeroasă, de peste 280 de persoane.

Pentru 2017 ACeR se așteptă la o participare masivă, de peste 300-320 de persoane, cu funcții cheie și directori din companiile de comunicații și televiziune, împreună cu cei mai impor­tanți furnizori de conținut și servicii din piața de comunicații, precum și reprezentanți ai celor mai importante autorități și organisme de reglementare și asociații din industria telecomunicațiilor.

A cincea ediție a Convenției de Comunicații Electronice va presupune, ca de obicei, două secțiuni - expoziție și conferință. Conferința include o prezen­ta­re despre provocările la zi în industria de telecomunicații, prezentările autorităților de reglementare, prezentările furnizorilor de conținut, o masă rotundă cu operatorii de telecomunicații majori și prezentările furnizorilor de echipamente și soluții pentru industrie.

Potrivit site-ului ACeR, membrii asociației primesc condiții speciale cu furnizorii de televiziune în perioada de desfășurare a Convenției.

Evenimentul se va încheia cu o petrecere tematică desfășurată la Hanul lui Manuc din București.
(MEDIA EXPRES)
.


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL