×

Programe TV -- Data și ora publicării: 24.02.2021 16:34:23

“Așii Amanetului”, „Cum explici asta?” și „Aurul lui Hitler” în martie la HISTORY Channel



București (MEDIA EXPRES) / 24 feb 2021 / History Channel a anunțat mai multe premiere în martie printre care un sezon nou din Așii Amanetului, seria despre mistere și fenomene inexplicabile „Cum explici asta?” și documentarul istoric „Aurul lui Hitler”.

Așii Amanetului | Sezon nou - din 8 martie | Lunea, ora 21:00.

Cu mult înainte de bănci și bancomate, au existat magazinele de amanet. Amanetul a fost prima formă a creditului de nevoi personale din Statele Unite până în anii ‘50, iar în zilele noastre, aceste magazine de amanet încă ajută oamenii să se întâlnească.

„Așii Amanetului” vă vor purta în lumea plina de culoare a afacerilor de amanet. La magazinul Gold & Silver Pawn Shop de la marginea orașului Las Vegas, trei generații ale familiei Harrison conduc la comun afacerea.

Cele 8 noi episoade vor aduce în prim-plan descoperiri ale unor articole cu valoare istorică, dar și momente autentice din viața celor trei bărbați supranumiți „Așii Amanetului”, respectiv tatăl Rick, fiul Corey și prietenul din copilărie Chumlee, care conduc împreună magazinul de amanet Gold & Silver, de la marginea orașului Las Vegas.

Astfel, cei trei își vor folosi abilitățile dobândite în ani de experiență pentru a evalua valoarea articolelor, de la falsuri până obiecte veritabile, printre care și un model al unui aparat de zburat aparținând lui Leonardo da Vinci, un volum cu autograf din seria „Harry Potter” semnat de scriitoarea J.K. Rowling sau o înregistrare de probă a celebrului album al formației Eagles, „Hotel California”.

„Cum explici asta?” din 16 martie - marțea, de la ora 22:00.
Seria investighează dovezi despre cele mai misterioase fenomene și creaturi inexplicabile. De la Bigfoot și OZN-uri la sunete apocaliptice sau mutanți din adâncuri, dovezile și mărturiile despre existența acestora sunt pretutindeni, dar veridicitatea lor este de multe ori pusă la îndoială.

Alături de gazda emisiunii, jurnalistul veteran Tony Harris, pornim în căutarea răspunsurilor, nu luăm nimic de-a gata și examinăm cu atenție fiecare detaliu. Căutăm sursa de multe ori anonimă a acestor înregistrărilor, demascăm falsurile și scoate în evidență dovezile credibile.
Aurul lui Hitler din 23 martie - marțea, de la ora 21:00.
Cine l-a finanțat pe Hitler? De unde a primit banii și sprijinul pentru a ajunge la putere în Germania în 1933?

Această miniserie investighează sursa de bani a lui Hitler precum și rețeaua de parteneri și consilieri care i-au permis să-și finanțeze succesul pentru a deveni cel mai puternic om din Europa.

„Aurul lui Hitler” ia urma comorilor ascunse, a conturilor bancare și dezvăluie rețeaua financiară secretă pe care Hitler a dezvoltat-o în Europa și în restul lumii pentru a-și finanța visul dominației mondiale.

The History Channel® este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri TV internaționale. The History Channel® reprezintă o sursă de divertisment și informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin poveștile inspiraționale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viața reală ale căror experiențe sunt adesea mult mai spectaculoase decât ficțiunea.

The History Channel® provoacă și duce mai departe noțiunea tradițională de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectivă alternativă. Gama variată de emisuni difuzate dezvăluie modul în care poveștile umane sunt modelate de fapte fascinante și adesea surprinzătoare.
The History Channel® a fost lansat în 1995 și ajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 150 de teritorii, fiind tradus în 37 de limbi. The History Channel® este principalul brand din portofoliul A+E Networks.

Televiziunea The History Channel® este disponibilă în România de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, IPTV și DTH din țară, inclusiv: Digi, Telekom, UPC Vodafone, Akta-DCS, Orange TV.

Pentru mai multe detalii, puteţi accesa site-ul oficial The History Channel România, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL