×

Programe TV -- Data și ora publicării: 30.03.2021 14:23:42

Noutățile lunii aprilie la National Geographic și Nat Geo Wild



București (MEDIA EXPRES) / 30 mar 2021 / La National Geographic debutează sezonul al doilea din seria “Europa văzută de sus”, din 6 aprilie, de la ora 21:00, ce poartă telespectatorii în călătorii prin cele mai remarcabile națiuni ale continentului, dezvăluind tradițiile, inovațiile și descoperirile care continuă să modeleze istoria și prezentul acestora.

Din 22 aprilie, cu ocazia Zilei Pamântului, are loc premiera documentarului “Perpetual Planet: Eroii Oceanelor”, despre lupta pentru salvarea oceanului, pe mai multe fronturi și comunitatea de oameni de știință care demonstrează că orice este posibil, dacă există pasiune și devotament.

Seria în 10 părți „Războiul Drogurilor” debuzează din 16 aprilie, de la ora 22:00, prezentând războaiele împotriva drogurilor din America Latină și încearcă căutarea unor explicații.

Tot la National Geographic, din 8 aprilie seria “Dezastre în aer” dezvăluie adevărul din spatele unor catastrofe aeriene legendare și fiecare episod prezintă relatări ale martorilor oculari, reconstituiri, imagini generate pe computer și interviuri cu investigatorii care au demonstrat ce anume nu a funcționat.

La Nat Geo Wild, luna aprilie este „Luna Feroce”, cu 6 documentare dedicate celor mai periculoase și letale animate din lume, fie că trăiesc pe pământ, în apă sau în aer.

Prezentăm în continuare pe larg emisiunile de la National Geographic și Nat Geo Wild:

Europa văzută de sus, sezonul 2 - în fiecare miercuri, din 6 aprilie, de la 21:00.

Această serie de călătorii aeriene spectaculoase dezvăluie cele mai remarcabile națiuni din lume, așa cum nu au mai fost văzute până acum. De la Acropolis din Grecia până la construcția celui mai lung pod din lume din Turcia și uriașele nave spărgătoare de gheață din Finlanda. Acest documentar aerian dezvăluie tradițiile, inovațiile și descoperirile care continuă să modeleze aceste națiuni moderne astăzi.

Perpetual Planet: Eroii Oceanelor - joi, 22 aprilie, de la 22:00.

Aflată la marea Barieră de Corali, Dr. Emma Camp dezvăluie cum o pepinieră de corali și coralii care trăiesc în condiții extreme oferă speranță recifurilor vulnerabile din întreaga lume. În Antarctica, profesorul Michel André instalează o nouă tehnologie inovativă pentru a asculta în timp real zgomotul oceanului, ajutând astfel la protejarea acestuia în fată poluării fonice. În altă zonă, problema dispariției este abordată cu pasiune și tenacitate.

În Peru, Dr. Kerstin Forsberg valorifică forța educației pentru a salva Manta Rays, în timp ce în Australia de Vest, Dr. Brad Norman folosește urmărirea electronică pentru a proteja rechinii-balenă. În adâncurile fiordurilor Patagoniei, Dr. Vreni Häussermann a lucrat fără încetare pentru a afla cât mai multe lucruri despre speciile ascunse înainte ca acestea să dispară, folosind mini-submersibile pentru a ajunge în adâncimi la care nu s-a mai ajuns niciodată.

Așa cum ne-a învățat Sylvia, noile tehnologii sunt esențiale pentru a reuși, iar în Polinezia Franceză, inginerul Ghislain Bardout a dezvoltat un nou habitat subacvatic remarcabil, care permite oamenilor de știință să rămână sub apă timp de câteva zile la rând, oferind astfel comunității științifice un nou instrument important, ce le permite să înțeleagă și să protejeze oceanul.
Salvarea oceanului este o luptă pe mai multe fronturi și această comunitate puternică de oameni de știință demonstrează că orice este posibil, dacă există pasiune și devotament.

Războiul Drogurilor - în fiecare vineri, din 16 aprilie, de la 22:00

Războaiele împotriva drogurilor din America Latină scapă de sub control. Deși s-a cheltuit un trilion de dolari pentru punerea în aplicare a legislatiei și desi numărul de morți a ajuns la 2,5 milioane, sunt produse, traficate și consumate mai multe droguri ilegale decât oricând. Seria din 10 părți prezintă interviuri cu jucători cheie aflați de ambele părți ale legii, și examinează războaiele împotriva drogurilor - atât din trecut, cât și din prezent – încercând să explice cauzele.

Dezastre în aer - în fiecare joi, din 8 aprilie, de la ora 21:00.

De fiecare dată când un avion se prăbușește, lumea este interesată să afle ce s-a întâmplat, la fel și experții a căror sarcină este să găsească adevăratele cauze. “Dezastre în aer” dezvăluie adevărul din spatele unor catastrofe aeriene legendare și fiecare episod prezintă relatări ale martorilor oculari, reconstituiri captivante, imagini generate pe computer de ultimă generație și interviuri cu investigatorii care au stabilit ce nu a mers bine.

Regele Tutankhamon în culori - duminică, 18 aprilie, de la 21:00.

La un secol distanță de la cea mai senzațională descoperire arheologică din lume, mormântul lui Tutankhamon, puteți urmări în acest documentar scenele dramatice ale descoperirii sale și comorile extraordinare, exact așa cum se vedeau atunci, în culori. Totul se datorează celor mai recente tehnici de colorizare care utilizează cercetări istorice detaliate pentru a readuce la viață Egiptul exploratorului Howard Carter.

NAT GEO WILD

LUNA FEROCE - în fiecare duminică de la 19:00.

NGW dedică o lună întreagă celor mai periculoase și letale animate din lume, fie că trăiesc pe pământ, în apă sau în aer. Iată lista premierelor din acest bloc de programe: „Răii Alaskăi: prădător în acțiune”, „Cea mai periculoasă meduză”, „10 animale mortale: atacuri neobișnuite”, „10 animale mortale: întâlniri periculoase”, „Mușcătură mortală” și „Leii: vânătoarea pentru supraviețuire”.

FAMILIA DE VETERINARI: DE LUCRU ÎN PREERIE - în fiecare sâmbătă de la 19:00.

Ben și Erin, și cei doi fii ai lor Chase (13) și Charlie (11), trăiesc și lucrează în centrul lanțului alimentar american, acolo unde mijloacele de trai ale fermierilor din Midwest se conectează la familiile din întreaga țară. Aici, viscolul de iarnă, tornadele de primăvară și valurile de căldură din timpul verii reprezintă o gamă de provocări pe care numai cei mai mofturoși și cei mai pasionați veterinari sunt calificați să le facă față.

Din fericire, credo-ul lui Schroeder nu este doar să salveze animalele de care depinde America, ci să facă din fiecare vizită ceva de așteptat atât pentru animale, cât și pentru îngrijitorii lor, chiar și în cele mai dificile condiții.




SECRETE DE LA ZOO 3 - în fiecare miercuri, de la 19:00.

„Secrete de la zoo” intră în culisele grădinii zoologice Columbus din SUA, care are peste 2.000 de angajați, 10.000 de animale și peste 6.000 de cazuri veterinare în fiecare an. Poveștile sunt uneori dramatice, alteori încântătoare și de cele mai multe ori hilare. Seria explică de ce este nevoie pentru a crea un peisaj încântător și sănătos pentru animalele de la Zoo și din Acvariul Columbus.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL