×

Programe TV -- Data și ora publicării: 18.11.2021 11:15:27

Serialul polițist “Misterele Vienei” revine cu al doilea sezon la Epic Drama de luni, 22 noiembrie, ora 22:00



București (MEDIA EXPRES) / 18 nov 2021 / Serialul „Misterele Vienei”, cu doctorului Max Liebermann și inspectorul de poliție Oskar Rheinhardt, face o călătorie înapoi în timp, în Viena anilor 1900 - un punct fierbinte de harta Europei de atunci, unde filozofia, știința și arta sunt în plină dezvoltare, și unde diferite culturi și idei se ciocnesc în marile cafenele și teatrele de operă ale orașului.

Sezonul produs în anul 2019 în 3 episoade de câte 90 de minute este un thriller psihologic de epocă bazat pe volumele Liebermann Papers ale lui Frank Tallis, a căror acțiune se desfășoară între 1902 și 1014 – zilele amețitoare ale filosofilor și intelectualilor, inclusiv Sigmund Freud.

În centrul poveștii se află dr. Max Liebermann, un student al lui Freud însuși. El se trezește în echipă cu un bărbat mai orientat spre acțiune, inspectorul Oskar Rheinhardt, pentru a rezolva o crimă... și apoi încă una, și încă una. Max este un tânăr cu puteri superioare de percepție, o înțelegere surprinzătoare a comportamentului uman și o înțelegere a domeniului emergent al criminalisticii. Cât despre Rheinhardt, ei bine, el este... cam nebun.

Al doilea sezon oferă mai multe intrigi, mister și tehnici de investigație neobișnuite, pe măsură ce ne întoarcem de unde am rămas în episodul final al sezonului 1, în anul 1907.

De data aceasta, Max însuși este vizat de o anchetă, căci victima celui din urmă său caz a fost unul dintre propriii săi pacienti. Astfel, în timp ce investighează cauza morții acestuia, Max și Oskar trebuie să încerce să salveze reputația lui Max.

În cel de-al doilea episod, un cadavru sever mutilat îi șochează pe anchetatori. Direktor Strasser îl avertizează pe Oskar că victima a fost un agent al Serviciului Secret, ceea ce aduce noi complicații anchetei. Oskar urmărește urmele unui șir de mesaje anonime pentru a vedea dacă ajută la rezolvarea crimei.

Iar pentru ultima parte a acestui sezon, Max se deghizează în călugăr pentru a descoperi cine l-a ucis pe fratele Stanislav. Isaak Korngold, un evreu religios, este principalul suspect, după ce l-a mustrat pe călugăr că a răspândit retorică antisemită.

În distribuție îi regăsim pe Matthew Beard în rolul lui Max Liebermann, pe Juergen Maurer în rolul lui Oskar Rheinhardt, iar în rolurile secundare pe Charlene McKenna, Conleth Hill și Amelia Bullmore. În acest sezon, actrița Lucy Griffiths preia rolul Ameliei Lydgate, interpretată în sezonul întâi de Jessica De Gouw. Lucy este cunoscută publicului din serialele TV True Blood și Preacher și pentru filmele A New York Winter's Tale și The Numbers Station.

Scenaristul Steve Thompson s-a alăturat din nou echipei pentru a aduce încă trei povești ale lui Tallis pe ecran. Producător: Steve Thompson.

Epic Drama (www.epicdrama.ro) este o televiziune lineară aparține grupului Viasat World, alături de Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature și se distribuie pe principalele rețele de cablu, satelit și IPTV din România.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL