×

Programe TV -- Data și ora publicării: 27.01.2022 13:21:32

Recomandările din programul CARTOON NETWORK și BOOMERANG pentru februarie 2022



București (MEDIA EXPRES) / 27 ian 2022 / Luna februarie se apropie, iar Cartoon Network anunță o surpriză pentru fanii „Craig și dumbrava”, iar cei mici sunt așteptați cu joculețe interactive din „Insula Monștrilor”, îm vreme ce la Boomerang luna februarie este dedicată aventurilor cu Tom și Jerry și, pentru că este o perioadă aniversară, apar mai multe episoade din „Tom și Jerry se dau în spectacol” și filme cu cele două personaje, în weekend.

Craig și dumbrava

Premiera episodului special pe 7 februarie, de la 14:40
Episoade speciale din sezoanele anterioare – luni, 7 februarie, de la 14:40.

Craig și prietenii săi vor fi alături de cei mici într-un episod special, format din 5 părți. Episodul se numește „Capturează steagul” și reprezintă finalul sezonului 3. În prima parte a episodului special, din cauza unor circumstanțe misterioase, apar probleme la Copacul Hârjoană. Craig încearcă să salveze situația. De asemenea, pentru cei ce au urmărit cu drag serialul, Cartoon Network le-a pregătit episoade din sezoanele vechi. Astfel, cine-i trist că sezonul 3 se încheie va putea urmări, după, momentele „Prietenii dumbrăvii”.

Episodul special va fi difuzat luni, 7 februarie de la 14:40. Episoadele din sezoanele anterioare vor fi difuzate zilnic, începând cu 14:40.

Insula Monștrilor

Premiera sâmbătă, 12 februarie, ora 11:50
Difuzat sâmbătă și duminică, în intervalul 11:50-14:10

Să fie Potaie? Dr. Knutt? Oh, nu, o întrebare atât de grea! Oare cei mici pot ghici acești monștri simpatici? Să vedem cine cunoaște cel mai bine toate creaturile din Insula Monștrilor! Ai ghicit! Este Brainfreeze! Cui îi place să petreacă timp alături de personajele principale din Insula Monștrilor va avea parte de o surpriză – serie de episoade în weekend!

Într-un episod, Dr. Knutt realizează că nu îi mai place să fie malefic. Dacă nu e malefic, ce se va întâmpla cu el? Când Jan îi sugerează să încerce să facă fapte bune, rezultatele sunt dezastruoase. După un antrenament intens făcut cu Dean și Jan, Knutt devine în sfârșit bun. S-a schimbat oare pentru totdeauna?

Insula Monștrilor este difuzat sâmbătă și duminică, în intervalul 11:50 - 14:10.


Recomandări BOOMERANG februarie 2022

Tom și Jerry se dau în spectacol
Luna aniversară, începând cu 17 ianuarie, de la 17:00
Continuă zilnic, de la 17:00

Petrecerea continuă! Tom și Jerry vin cu episoade amuzante din „Tom și Jerry se dau în spectacol”. De asemenea, în weekend, tot de la ora 17:00, copiii sunt așteptați cu filmele preferate.

Tom şi Jerry ajung din greşeală pe prima rachetă către Marte şi descoperă că NU suntem singuri! Marţienii chiar există! Acum, cei doi prieteni blănoşi trebuie să ajute o tânără marţiană să treacă de un câmp de asteroizi, să împiedice invazia Pământului şi să oprească un robot uriaş.
Tom și Jerry au făcut o conexiune între diferitele cazuri ce implică dispariția misterioasă a unor obiecte casnice - totul culminând cu vederea unei pisicuțe supranaturale super drăguțe. Tom și Jerry se ocupă de caz!

Programul este difuzat zilnic, de la ora 17:00 până pe 27 februarie.

Cartoon Network este o televiziune pentru copii care oferă cele mai bune spectacole de comedie și aventuri pentru băieți și fete cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Cu misiunea finală de a încuraja copiii să fie ei înșiși, Cartoon Network se mândrește cu o serie de animații bine cunoscute și personaje populare care au câștigat recunoaștere în întreaga lume. Cartoon Network oferă un conținut original pentru copii și familii cu hit-uri precum „Uimitoarea lume a lui Gumball”, „Să-nceapă Aventura”, „Un show obișnuit”, „Clarence”, „Steven Universe” și „Unchiul bunic”, precum și seriale animate de aventuri: „Fetițele Powerpuff”, „Ben 10” și „Haideți, tineri titani!”. Cartoon Network este un brand global de divertisment disponibil în peste 400 de milioane de case din 192 de țări. De asemenea, vă puteți familiariza cu producțiile canalului pe site-ul web premiat, precum și prin jocuri, videoclipuri la cerere, dispozitive mobile și o gamă largă de articole licențiate.

Boomerang este una dintre cele două televiziuni emblematice pentru copii aparținând WarnerMedia. alături de Cartoon Network. Dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani și familiilor lor, a câștigat încrederea publicului prin divertisment amuzant, jucăuș și sigur, sărbătorind personaje cunoscute și atemporale, precum Scooby Doo, Tom și Jerry și Garfield și lăsând copiii să chicotească cu „Noile Looney Tunes”, „Inspectorul Gadget”, „Mr Bean”, „Grizzy și lemingii ”, „ Dorothy și Vrăjitorul din Oz ”, „ Miss Moon” și primul serial original Boomerang -„ Familia HAPPOS”.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL