×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 08.03.2023 12:52:08

Vodafone a deschis primul magazin EasyTech



București (MEDIA EXPRES) / 8 mar 2023 / Vodafone a lansat primul magazin EasyTech marcând, astfel, începutul unei noi etape din procesul de transformare într-o companie de tehnologie, care presupune regândirea experienței oferite clienților în întregul lanț de retail, potrivit unui comunicat difuzat de presă.

Magazinul este situat la partenerul clădirii Magheru One de pe Bulevardul Gheorghe Magheru din București, iar conceptul pe care se bazează presupune, pe lângă soluții și game extinse de produse, o experiență îmbunătățită pentru clienți. Astfel, ei pot testa tehnologia și, în același timp, beneficiază de serviciile TechXpert, prin care consultanți instruiți și certificați vor oferi clienților consiliere și sfaturi de utilizare pentru produsele disponibile în magazinele Vodafone, pentru a se bucura din plin de avantajele tehnologiei.

„Cu Vodafone EasyTech vrem să oferim acces la tehnologie ușor de găsit, ușor de plătit, ușor de folosit tuturor românilor. Primul magazin EasyTech aduce o experiență pe care ne-o dorim cât mai plăcută și utilă pentru clienții care au nevoie să vadă, să întrebe, să testeze produsul, beneficiind de consultanță din partea TechXpertului Vodafone, înainte de a se decide asupra achiziției. Ne propunem ca în maximum doi ani toate magazinele noastre să treacă prin acest proces de transformare”, a declarat Nedim Baytorun, Director Consumer Business Unit, Vodafone România.

Pe lângă servicii cu valoare adăugată (TechXpert, buyback, asigurare pentru dispozitive) și extinderea gamei de produse, planul de transformare a magazinelor vine și cu noutăți legate de designul acestora, pentru a integra optim toate zonele de interacțiune, dar și de produs, specifice unui retailer modern de tehnologie. În noile magazine EasyTech clienții vor putea să descopere produse potrivite pentru diverse arii de interes – tehnologie pentru acasă, tehnologie pentru afaceri, tehnologie pentru familie sau hobby - și să facă cele mai potrivite alegeri pentru nevoile lor.

Conceptul de amenajare este același pentru toate magazinele din grupul Vodafone, România fiind în primul val de țări care implementează noul format.

Reamenajarea are ca scop asigurarea unei vizibilități cât mai bune pentru produse care să răspundă tuturor nevoilor clientului și a unei experiențe plăcute, relaxante, asistate de personalul magazinului sau de soluții digitale. Magazinele vor fi optim împărțite între o zonă de așteptare cu sistem de preluare și alocare a clienților, birouri de vânzare, birou dedicat clienților business, zone dedicate expunerii de telefoane, gadgeturi și accesorii.

Din perspectiva elementelor de design, noutatea este dată de plafonul decorat cu material textil reciclat, ce imită undele sonore din conversațiile telefonice. Materialul este ignifug și are o capacitate mare de absorbție acustică. Un alt element de noutate este și peretele din plante naturale, stabilizate, pentru a asigura o ambianță agreabilă. În reamenajarea întregii rețele, sistemul de iluminare este bazat pe tehnologie LED pentru un consum de energie redus, iar cantitatea de hârtie folosită va fi și ea diminuată prin încurajarea folosirii facturilor și a contractelor în format digital, a semnăturii digitale și a sistemului digitalizat de afișare a ofertelor.

În continuarea programului de colectare și reciclare a deșeurilor electronice, clienții sunt încurajați să aducă în magazinele Vodafone telefoane, baterii și dispozitive electronice pe care nu le mai folosesc.

Clienții care vor vizita noul magazin în prima lună de la deschidere vor beneficia de oferte speciale și reduceri suplimentare la telefoane inteligente și gadget-uri. Următorul magazin ce va fi reamenajat după noul concept va fi tot în București și urmează să fie inaugurat tot luna aceasta.

Vodafone operează rețele mobile și fixe în 20 de țări și colaborează cu rețele mobile în alte 47 de țări. La 31 decembrie 2022, compania avea peste 330 de milioane de utilizatori de servicii mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix și peste 21 de milioane de clienți ai serviciilor TV. Vodafone este lider mondial în domeniul IoT (Internet of Things), conectând peste 155 de milioane de dispozitive și platforme.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL