×

Profil -- Data și ora publicării: 06.07.2004 00:39:00

MEDIA EXPRES-REVISTA / Media Expres anunţă apariţia ediţiei cu numărul 53 al revistei Media Expres



Bucureşti (MEDIA EXPRES) / 6 iul 2004 / Media Expres anunţă apariţia ediţiei cu numărul 53 al revistei Media Expres pentru luna iulie, în care puteţi citi:

-- Detalii despre piaţa de audiovizual din Sighişoara: programele de radio Mix FM Sighişoara şi Radio Son, programul de televiziune Sighişoara TVE şi operatorul de cablu Teleson Sighişoara.
-- CNA cere transparenţă totală în legătură cu acţionariatul posturilor de radio şi televiziune
-- CNA limitează timpul de retransmisie pentru posturile locale de radio
-- Programul cu profil cultural-spiritual Credo TV se va lansa în septembrie 2004
-- Atomic TV devine TV K-Lumea şi scapă de manele
-- Practic TV a obţinut o licenţă audiovizuală prin satelit

Pentru mai multe detalii referitoare la subiectele de mai sus, precum şi pentru multe alte informaţii, vă invităm să citiţi ediţia Media Expres din luna iulie.

Persoană de contact:
Mihai Pavelescu
Editor
0722 674 639
0788 350 062


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL