Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Scriem despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:19.06.2019
Data ultimei ştiri: 18.06.2019 17:12:39
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 Radio 08.12.2015 11:10:40
RADIO-CONCURS-ÎNCHIDERE / Radio Guerrilla a primit cele mai multe frecvențe la concursul de radio
București (MEDIA EXPRES) / 8 dec 2015 / Radio Guerrilla a primit frecvența Reșița - 89,9 MHz, ajungând la un total de 8 licențe „pentru refacerea rețelei”, în urma concursului de radio încheiat de CNA la 8 decembrie. O ultimă frecvență la Baia Mare, pe 104,2 MHz, la care Guerrilla a fost pe lista scurtă împreună cu un radio local, nu a fost adjudecată și va fi scoasă din nou la concurs.

CNA a reluat votul din ședința din 24 noiembrie pentru societățile care nu au întrunit numărul legal de voturi pentru a obține licență audiovizuală radio, acordând la 8 decembrie licența pentru Câmpulung pe 94,1 MHz fostului cablist Intex Prim pentru Muscel FM. Compania mai deține și televiziunea locală Muscel TV.

Frecvența de la Piatra Neamț pe 102,3MHz a fost adjudecată în urma votului CNA de către compania Radio On Air din Râmnicu-Sărat pentru Radio Bum (cu doar un vot împotrivă, Dorina Rusu, ceilalți membri ai CNA prezenți votând fiind „pentru”).

Tot el a rezumat rezultatul concursului spunând că din 58 de frecvențe disponibile, 10 frecvențe în FM au fost acordate Societății Române de Radiodifuziune, restul de 48 dintre care 39 în FM și frecvențe în 9 AM fiind scoase la concurs.

Un număr de 8 licențe au fost acordate Radio Guerrilla, 2 pentru RFI Romania, o licență pentru National FM, patru licențe pentru dezvoltarea unor rețele regionale - Radio Bum 3 licențe și Viva FM 1 licență și 31 de licențe au fost acordate pentru radiouri locale tematice sau generaliste.

Pe formate, CNA a acordat 39 de licențe pentru radiouri generaliste, 2 licențe pentru format de stiri, o licență pentru un radio de copii, 2 licențe pentru un format de rock, 2 licențe pentru format muzical neprecizat și 2 licențe pe format folcloric.

O singură licență nu a fost atribuită urmând a fi scoasă la concurs ulterior.

„Localismul a mai făcut un pas înainte”, a spus Răsvan Popescu, vicepreședintele CNA, declarînd închisă sesiunea de concurs.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.