Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Scriem despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:19.06.2019
Data ultimei ştiri: 18.06.2019 17:12:39
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 Publicitate 16.02.2016 09:48:38
DISCOVERY-GRIGORESCU-NUMIRE / Discovery îl aduce înapoi din Dubai pe Grigorescu în fruntea vânzărilor de publicitate
București (MEDIA EXPRES) / 15 feb 2016 / Discovery a anunțat numirea lui Andrei Grigorescu în funcţia de Senior Ad Sales Director pentru Europa Centrală și de Est din luna februarie, acesta conducând operațiunile de vânzări de publicitate din regiune, coordonând inclusiv activitatea casei de vânzări Discovery Media din România , potrivit unui comunicat de presă.

Grigorescu revine astfel în biroul de la București al Discovery, de unde îi va raporta direct Victoriei Davies, vicepreședinte și Country Manager pentru Europa Centrală și de Est. Grigorescu va superviza operațiunile Discovery de vânzări de publicitate pentru 7 televiziuni premium, ce acoperă o gamă diversă de genuri: non-ficțiune, sport și lifestyle. În România, portofoliul include Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Eurosport 1, precum și National Geographic și Nat Geo Wild.

Înainte de a fi numit Senior Ad Sales Director pentru Europa Centrală și de Est, Grigorescu a ocupat în ultimii trei ani poziţia de Ad Sales and Commercial Director pentru Orientul Mijlociu și Africa de Nord, având biroul în Dubai. Anterior relocării sale acolo în 2014, el a coordonat operațiunile de vânzări de publicitate ale Discovery pentru Europa de Sud-Est, gestionând un portofoliu comercial de șase televiziuni.

Înainte de a se alătura echipei Discovery în 2010, Grigorescu a lucrat pentru alte companii de media, printre care și News Outdoor, o divizie a News Corp.

„Sunt bucuroasă că îl avem pe Andrei înapoi în regiunea noastră și sunt convinsă că experiența sa internațională vastă, precum și gândirea lui strategică, ne vor ajuta să identificăm noi oportunități de creștere pe piețele din regiune. În special pentru operațiunile noastre din România, cred că Andrei va juca un rol esențial în dezvoltarea casei de vânzări Discovery Media, recunoscută deja drept un “One Stop Shop” pentru toți clienții care investesc în publicitatea pe canale premium”, a declarat Victoria Davies, VP, Country Manager pentru Discovery, Europa Centrală și de Est.

În Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa, 18 branduri Discovery ajung la peste 536 de milioane de abonați din 109 de țări și teritorii, fiind difuzate în 21 de limbi. Pentru mai multe informații, vizitați www.discovery.ro.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.