Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.06.2019
Data ultimei ştiri: 25.06.2019 18:54:04
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată

:

Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 ONG 12.05.2016 16:54:56
CABLU-ASOCIAȚIE-MEMBRI / Turner, AMC și NBC Universal au devenit membri ai asociației europene a cabliștilor Cable Europe
București (MEDIA EXPRES) / 12 mai 2016 / Cable Europe și CTAM Europe – cele două organizații ale cabliștilor la nivel european aflate în proces de fuziune - au anunțat la 12 mai adăugarea în rândul membrilor asociați a trei noi furnizori de conținut la nivel global: Turner, AMC Networks International și NBC Universal.

Companiile se alătură astfel membrilor deja existenți Disney, Discovery Communications și Viacom International Media Networks Northern Europe, membri asociați la Cable Europe și CTAM Europe de anul trecut.

Matthias Kurth, președinte executiv al Cable Europe a spus că industria este convergentă și e firesc să vedem asocierea operatorilor de rețele și a creatorilor de conținut într-o platformă de cooperare pe problemele strategice de interes comun.

Cable Europe (www.cable-europe.eu) cu sediul la Bruxelles este o asociație care reunește asociațiile naționale ale cabliștilor din Europa din care România nu mai face parte de la desființarea ACC în urmă cu trei ani, dar este reprezentată prin UPC România în calitate de membru al grupului Liberty Global, cel mai mare operator la nivel european și principalul membru al Cable Europe. Asociația are un rol de lobby pentru industrie, la nivel european și international.

Industria de cablu furnizează servicii de internet, TV și telefonie pentru 64,5 milioane de clienți în Uniunea Europeană.

CTAM Europe (www.ctameurope.com) este asociația pentru marketing a cabliștilor din Europa, având ca membri 25 de companii de cablu, furnizori de programe și furnizori de servicii pentru industrie. Organizația este afiliată CTAM North America, înființată în 1976 și care are peste 2.500 de membri la nivel mondial.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.