Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.06.2019
Data ultimei ştiri: 25.06.2019 18:54:04
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată

:

Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 Profil 17.08.2016 15:36:22
DIGITAL CUBE-PRODUCȚIE / Digital Cube face postproducție pentru Discovery Channel și HBO Europe
București (MEDIA EXPRES) / 17 aug 2016 / Cea mai mare companie de postproducție din România, Digital Cube, a oferit servicii de asistență de montaj și echipament de montaj miniseriei “Harley Davidson”, produsă de Discovery Channel, care va avea premiera pe 5 septembrie, iar în prezent, în studioul companiei a început post-producția miniseriei HBO Europe, “Valea mută”/ „The Valley of Silence”, regizată de Marian Crișan și filmată de Tudor Mircea, potrivit unui comunicat de presă.

Compania Digital Cube a fost înființată în anul 2010 de specialiștii în montaj Cristian Nicolescu și Eugen Kelemen și a devenit, potrivit prezentării proprii, cel mai mare studio de post-producție românesc, cu o echipa formată din oameni de creație, tehnicieni, coloriști și unii dintre cei mai buni manageri de proiect din regiune.

Echipei Digital Cube i s-a alăturat recent coloristul Claudiu Doagă, care a colaborat de-a lungul timpului cu directori de imagine renumiți, cum ar fi John Seale (Cold Mountain), Shelly Johnson (Expandables 2), Emanuel Kadosh (Modigliani), Marius Panduru (Box, Periferic), Oleg Mutu (După dealuri, La limita de jos a cerului) și care în acest moment a finalizat colorizarea la ultimul proiect al Cristinei Iacob, „Selfie 69”, filmat de Barbu Bălășoiu.

De asemenea, Cristian Nicolescu (Cum mi-am petrecut sfârșitul lumii/ The Way I Spent The End of The World și Nunta mută/ Silent Wedding) finalizează montajul filmului de debut al regizorului Daniel Sandu, „Un pas în urma serafimilor” / „One Step Behind The Seraphim”, produs de Ada Solomon, iar Eugen Kelemen („Periferic”, „Box” și seria HBO România, „Umbre” / „Shadows”) începe montajul filmului de debut al regizoarei Mihaela Popescu, „În pronunțare”, produs de Alex Teodorescu.

Compania se promovează la nivel local și internațional inclusiv prin participarea la festivaluri (a fost la TIFF la Cluj) și la Festivalul Internațional de Film de la Sarajevo (12-20 august), unde oferă un premiu în valoare de 20.000 de euro constând în servicii de postproducție pentru unul din documentarele din secțiunea Docu Rough Cut Boutique, ce include filme aflate într-o fază incipientă de montaj, care primesc sprijin pe parcursul festivalului, din partea mai multor profesioniști din domeniu.

Proiectele selectate pentru mentorat anul acesta în cadrul secțiunii Docu Rough Cut Boutique sunt: "City of The Sun" (r. Rati Oneli), "F**k YU" (r. Marija Ratković Vidaković & Dinka Radonić), "Ultra" (r. Balazs Simonyi), "I Am Hercules" (r. Marius Iacob), "In The Shadow of War" (r. Reyan Tuvi).

Proiectul câștigător al premiului va fi desemnat de reprezentantul companiei la Sarajevo Film Festival, Cristian Nicolescu.

Digital Cube oferă profesioniștilor din industria cinematografică servicii complete de post-producție, incluzând servicii și echipamente de montaj, atât în studio cât și pe platoul de filmare, „dailies”-uri digitale, având o echipă excepțională de specialiști DIT, colorizare de film și TV cu echipamente de ultimă oră Baselight și Barco. Compania oferă de asemenea servicii de scanare și restaurare de film 4K, masterizare HD/ UHD pentru emisii TV și encodare 2K și 4K pentru DCP.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.