Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Scriem despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:21.05.2019
Data ultimei ştiri: 21.05.2019 17:26:56
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 Publicitate 13.01.2017 13:46:59
HISTORY-PUBLICITATE-VÂNZARE / History® schimbă agenția de vânzări publicitate Cable Direct cu Thematic Channels
București (MEDIA EXPRES) / 13 ian 2017 / A+E Networks® UK a anunțat la 13 ianuarie că vinde publicitate prin agenția Thematic Channels, părăsind astfel parteneriatul cu Cable Direct, agenția cu care a lucrat de la lansarea serviciului localizat în România, în 2013.

Începând cu luna februarie 2017, Thematic Channels va fi reprezentantul HISTORY® pentru vânzările spot și non-spot, inclusiv pentru conținut sposorizat și sponsorizări de programe, se mai arată în comunicatul difuzat de agenția Golin.

HISTORY®, care s-a lansat în România în anul 2011, mai face o precizare importantă: de la 1 martie 2017, emisiile locale ale televiziunii în definiție standard SD și HD vor fi transmise simultan (simulcast), incluzând astfel în versiunea HD întreaga gamă de programe oferită de HISTORY®, inclusiv “Vikingii”, „Arme născute din foc” și “Așii amanetului”.

Potrivit unor surse din industrie, simulcastul va rezolva scăderea de audiență a HISTORY® înregistrată în toamna anului trecut și care are ca explicație măsurarea separată de către ARMA a televiziunilor care au feeduri diferite pe versiunile SD și HD.

Luke Duffy, Vice President of Advertising Sales, A+E Networks UK, declară: “Suntem încântați de parteneriatul cu THEMATIC, cea mai importantă regie de vânzări care gestionează un portofoliu extern de televiziuni. Cu un istoric dovedit în a realiza strategii extrem de eficiente în România, suntem convinși că THEMATIC ne va ajuta să identificăm și să oferim oportunități chiar mai valoroase pentru HISTORY, brandul nostru de top pe această piață importantă.”

Radu Budeș, Managing Partner, THEMATIC Channels, adaugă: “Suntem încântaţi să reprezentăm grupul A+E Networks UK în România. HISTORY ocupă de patru ani poziţia de lider pe segmentul industriei de divertisment factual în România. Mulţumită telespectatorilor săi tineri şi educaţi, HISTORY deţine una dintre cele mai performante structuri demografice de pe întreaga piaţă TV. Portofoliul THEMATIC Channel asigură clienților de publicitate accesul către publicul premium caracteristic stațiilor tematice internaționale.”

A+E Networks UK a înregistrat anul trecut o creștere de două cifre a vânzărilor de publicitate pe teritoriul EMEA. HISTORY® este în prezent disponibilă în peste 5,3 milioane de locuințe în România, prin intermediul Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV și Orange TV.

Thematic Channels reprezintă în prezent companiile A+E Television Networks, AMC Networks International, NBC Universal International Networks, The Walt Disney Company, Turner Broadcasting System, Viacom International Media Networks, având în administrare vânzările de publicitate pentru televiziunile AMC, Boomerang, Cartoon Network, Comedy Central, Disney Channel, Disney Junior, Diva, Filmcafe, Minimax, Nickelodeon, Paramount, TNT, TV Paprika. Acestora li se va alătura, de la 1 februarie 2017, HISTORY.

Cable Direct este prima agenție de vânzări dedicată televiziunilor tematice din România și are în portofoliu, în prezent, televiziunile din pachetul AXN aparținând Sony Pictures International.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.