×

Timp liber -- Data și ora publicării: 06.05.2017 20:23:01

TEAL'C-STARGATE-COMIC CON / Actorul Christopher Judge (Teal'c din "Stargate") a rostit replica "indeed" la East European Comic Con



București (MEDIA EXPRES) / 6 mai 2017 / Christopher Judge a rostit celebra replică a personajuluilui Teal'c din Stargate, "indeed", pe un ton baritonal și sinistru, stârnind ovațiile sutelor de tineri prezenți sâmbătă de la ora 11.00 pentru a urmări interviul public și a-i pune întrebări celebrului actor american de culoare, în cadrul East European Comic Con, la Romexpo, București.

Actorul a răspuns astfel la prima întrebare care a fost, de fapt, o rugăminte rostită din public, de către o tânără care s-a prezentat cu numele Iacinta și căreia actorul i-a răspuns "welcome to Romania". Iacinta l-a salutat cu salutul Jafaa ducând pumnul drept peste inimă și apoi l-a rugat să pronunțe una din replicile celebre din serial, "indeed". A urmat un moment de ovații și aplauze care au stârnit inclusiv râsul actorului.

Judge a povestit apoi, la cererea aceleiași participante la Comic Con, cum l-a cunoscut pe Richard Dean Anderson (Colonelul Jack O'Neill, eroul principal din Stargate SG-1), într-o întâmplare pe care unii ar putea-o considera amuzantă, alții nu: într-o primă scenă cu Anderson acesta l-a privit în ochi și un zgomot îndelung, specific, de flatulență s-a auzit. Judge a imitat pe scenă, în fața publicului din România, zgomotul pe care l-a auzit atunci, stârnind din nou amuzamentul general și aplauze din partea publicului.

Primul răspuns al lui Judge a fost că nu poate să spună, dar până la urmă a povestit, totuși. Întâmplarea a avut loc în anii '90 în timpul filmării serialului american "MacGyver", când Judge era "guest actor" ("actor episodic"), într-unul din primele sale roluri de televiziune.

Christopher Judge a răspuns întrebărilor aproximativ o jumătate de oră, timp în care a mai povestit fanilor SF din România că își alege numai roluri în filme din acest gen și a spus cum îl vede el pe Jason Momoa ("un pitic urât") - actor cunoscut în primul rând pentru rolul Khal Drago din "Game of Thrones" -, cu care s-a întâlnit într-o scenă memorabilă de bătaie în serialul "Stargate Atlantis".

Judge a spus de asemenea că seria Stargate nu va mai fi continuată, producătorii au vândut recuzita și decorurile, iar urmarea scenariului din filmul "Stargate" a devenit franciza "The Independence Day", bazat pe ideea că extratereștrii se întorc pe pământ pentru a răzbuna moartea lui Ra.

Christopher Judge este prezent la East European Comic Con în zilele de 6 și 7 mai. Pe lângă apariția sa în fața publicului de la acest eveniment, Judge se fotografiază cu fanii săi într-un spațiu special amenajat (pentru 65 de lei) și dă autografe (pentru 50 de lei).

East European Comic Con 2017 se desfășoară în perioada 5-7 mai la Romexpo, București fiind singurul și cel mai mare eveniment din Europa Centrală și de Est dedicat culturii pop de inspirație americană. Evemimentul este organizat după modelul Comic Con din San Diego, California, SUA.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL