×

Timp liber -- Data și ora publicării: 06.05.2017 22:35:04

GLABER-SPARTACUS-COMIC CON / Actorul Craig Parker (Glaber din "Spartacus") a spus că ar vrea să joace rolul lui Ceaușescu



București (MEDIA EXPRES) / 6 mai 2017 / Craig Parker a spus că ar vrea să joace rolul lui Ceaușescu, ca personaj istoric, deși cel mai bun rol ar fi al soției sale, Elena Ceaușescu, stârnind reacții de amuzament dar și de oroare în rândul sutelor de tineri prezenți sâmbătă de la ora 15.00 la interviul public și sesiunea de întrebări cu actorul neozeelandez, în cadrul East European Comic Con, la Romexpo, în București, sâmbătă, 6 mai.

Cunoscut pentru personajul Glaber din seria "Spartacus" difuzată în România în premieră de HBO, apoi de AXN și disponibilă pe Netflix, actorul născut în Noua Zeelandă a răspuns la o întrebare din public: "ce rol de personaj istoric ți-ar plăcea să joci?".

Prima reacție spontană a lui Parker a fost "Vlad the Impaler" (Vlad Țepeș). "Dar sunt fascinat și nu știu dacă a fost făcut vreun serial, dar sunt atât de mult fascinat de Ceaușescu... Adică vreau să-mi cer iertare, știu cât de depare a mers, știu despre Nadia Comăneci și Ceaușescu. Dar în final, mă fascinează, cât de nebuni sunt dictatorii! Și soția sa... acesta ar fi, de fapt, cel mai bun rol de jucat! Îmi cer iertare din nou, poate este prea devreme pentru un astfel de subiect, dar cred că ar fi excelent pentru un serial de televiziune."

Apariția pe scena East European Comic Con a lui Craig Parker a fost una dintre cele mai dinamice de sâmbătă, 6 mai. Acesta a stat tot timpul în picioare și a întrebat, la un moment dat, dacă există un joc tradițional românesc. "Hora", a răspuns cineva din sală și Parker a invitat audiența s-i arate. Timp de un minut între scenă și scaune s-a încins o adevărată horă, dansată pe o melodie cântată din gură de participanții la eveniment.

Craig Parker a glumit pe seama horei că "nu faceți decât să vă rotiți în cerc" și a apreciat dansul unui participant din sală care a intrat în mijlocul horei și a făcut mișcări din dansul tradițional românesc "Călușarii". "Acest tip e fabulos, voi doar vă rotiți în cerc!"

La cererea audienței Parker a realizat și un număr de "magie" ca omagiu pentru "Harry Poter", așezând o geantă diplomat pe spătarul fotoliului de pe scenă și "intrând" în aceasta într-un stil elaborat și dramatic. După ce a dispărut în diplomat, Parker a ridicat o mână și s-a închis singur înăuntru.

"Am intrat în spatele fotoliului. Dar ați văzut care este puterea mimului", și-a terminat actorul numărul, ieșind din spatele fotoliului, spre deliciul audienței.

Craig Parker a fost prezent la East European Comic Con doar sâmbătă, 6 mai. Pe lângă apariția sa în fața publicului de la acest eveniment, s-a fotografiat cu fanii într-un spațiu special amenajat (pentru 75 de lei) și a dat autografe (pentru 55 de lei, sau ambele pentru 110 lei).

Parker s-a lansat în rolul Haldir of Lórien din trilogia "The Lord of the Rings", a jucat în rolul Bellerophon din "Xena: Warrior Princess", Stéphane Narcisse în serialul "Reign" și Darken Rahl în "Legend of the Seeker".

În rolul Gaius Claudius Glaber din seria originală Starz "Spartacus: Blood and Sand" și "Spartacus: Vengeance" a apărut pe micile ecrane începând cu 22 ianuarie 2010.

East European Comic Con 2017 are loc în perioada 5-7 mai la Romexpo, București, fiind singurul și cel mai mare eveniment dedicat culturii pop din Europa Centrală și de Est.
(MEDIA EXPRES)









Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL