Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Scriem despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:21.05.2019
Data ultimei ştiri: 21.05.2019 17:26:56
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 Timp liber 06.05.2017 22:35:04
GLABER-SPARTACUS-COMIC CON / Actorul Craig Parker (Glaber din "Spartacus") a spus că ar vrea să joace rolul lui Ceaușescu
București (MEDIA EXPRES) / 6 mai 2017 / Craig Parker a spus că ar vrea să joace rolul lui Ceaușescu, ca personaj istoric, deși cel mai bun rol ar fi al soției sale, Elena Ceaușescu, stârnind reacții de amuzament dar și de oroare în rândul sutelor de tineri prezenți sâmbătă de la ora 15.00 la interviul public și sesiunea de întrebări cu actorul neozeelandez, în cadrul East European Comic Con, la Romexpo, în București, sâmbătă, 6 mai.

Cunoscut pentru personajul Glaber din seria "Spartacus" difuzată în România în premieră de HBO, apoi de AXN și disponibilă pe Netflix, actorul născut în Noua Zeelandă a răspuns la o întrebare din public: "ce rol de personaj istoric ți-ar plăcea să joci?".

Prima reacție spontană a lui Parker a fost "Vlad the Impaler" (Vlad Țepeș). "Dar sunt fascinat și nu știu dacă a fost făcut vreun serial, dar sunt atât de mult fascinat de Ceaușescu... Adică vreau să-mi cer iertare, știu cât de depare a mers, știu despre Nadia Comăneci și Ceaușescu. Dar în final, mă fascinează, cât de nebuni sunt dictatorii! Și soția sa... acesta ar fi, de fapt, cel mai bun rol de jucat! Îmi cer iertare din nou, poate este prea devreme pentru un astfel de subiect, dar cred că ar fi excelent pentru un serial de televiziune."

Apariția pe scena East European Comic Con a lui Craig Parker a fost una dintre cele mai dinamice de sâmbătă, 6 mai. Acesta a stat tot timpul în picioare și a întrebat, la un moment dat, dacă există un joc tradițional românesc. "Hora", a răspuns cineva din sală și Parker a invitat audiența s-i arate. Timp de un minut între scenă și scaune s-a încins o adevărată horă, dansată pe o melodie cântată din gură de participanții la eveniment.

Craig Parker a glumit pe seama horei că "nu faceți decât să vă rotiți în cerc" și a apreciat dansul unui participant din sală care a intrat în mijlocul horei și a făcut mișcări din dansul tradițional românesc "Călușarii". "Acest tip e fabulos, voi doar vă rotiți în cerc!"

La cererea audienței Parker a realizat și un număr de "magie" ca omagiu pentru "Harry Poter", așezând o geantă diplomat pe spătarul fotoliului de pe scenă și "intrând" în aceasta într-un stil elaborat și dramatic. După ce a dispărut în diplomat, Parker a ridicat o mână și s-a închis singur înăuntru.

"Am intrat în spatele fotoliului. Dar ați văzut care este puterea mimului", și-a terminat actorul numărul, ieșind din spatele fotoliului, spre deliciul audienței.

Craig Parker a fost prezent la East European Comic Con doar sâmbătă, 6 mai. Pe lângă apariția sa în fața publicului de la acest eveniment, s-a fotografiat cu fanii într-un spațiu special amenajat (pentru 75 de lei) și a dat autografe (pentru 55 de lei, sau ambele pentru 110 lei).

Parker s-a lansat în rolul Haldir of Lórien din trilogia "The Lord of the Rings", a jucat în rolul Bellerophon din "Xena: Warrior Princess", Stéphane Narcisse în serialul "Reign" și Darken Rahl în "Legend of the Seeker".

În rolul Gaius Claudius Glaber din seria originală Starz "Spartacus: Blood and Sand" și "Spartacus: Vengeance" a apărut pe micile ecrane începând cu 22 ianuarie 2010.

East European Comic Con 2017 are loc în perioada 5-7 mai la Romexpo, București, fiind singurul și cel mai mare eveniment dedicat culturii pop din Europa Centrală și de Est.
(MEDIA EXPRES)

Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.