Primul site de știri despre industria de cablu și televiziune din România. Scriem despre
audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:24.10.2017
Data ultimei ştiri: 23.10.2017 16:13:13
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar


 __Televiziune 13.06.2017 12:25:36
BBC-PROGRAME / BBC Worldwide a anunțat ce programe a vândut în Europa Centrală și de Est
București (MEDIA EXPRES) / 13 iun 2017 / BBC Worldwide a anunțat la 12 iunie că vinde peste 2.000 de ore de programe în urma mai multor tranzacții cu difuzori din Europa Centrală și de Est (ECE) pentru anul 2017, inclusiv România.

BBC vinde printr-un acord regional formate către Central Media Enterprise Group (CME Group), pentru show-ul “Dancing with the Stars”, disponibil în cinci teritorii. În acest acord sunt incluse și Pro TV în România și Pop TV în Slovenia, unde emisiunea este deja populară.

RTL din Croația a semnat un contract de trei ani, pentru 320,5 ore de conținut în primul an, ce include comedii clasice cum sunt „Allo Allo”, “2Point4 Children” și “Yes Minister”, precum și programe de teatru și istorie naturală, dar și „Top Gear”. O altă companie din Croația, „Pickbox” a achiziționat 205 ore de conținut - comedii clasice și drame noi, inclusiv seria completă „Doctor Who”.

Cehia TV și Prima din Cehia au cumpărat 300 de ore de conținut nou pentru telespectatorii cehi incluzând programe pentru copii, de teatru, de muzică și de istorie naturală, documentarul „Planet Earth II”. Slovak TV a achiziționat peste 82 de ore de conținut mixt.

Televiziunea Națională a Bulgariei (BNT) a realizat un contract de 101 ore pentru o serie de drame premium, precum și programe de știri de actualitate. În plus, BNT a achiziționat și documentarul “Planet Earth II”.

Sony Rusia a cumpărat „Doctor Who” pentru Rusia, iar Amedia a achiziționat prima producție 4K cu versiuni UHD ale seriilor „Planet Earth II” și “The Hunt”. BBC a parafat primul contract cu canalul Viacom Spike care cuprinde 75 de ore de conținut premium din categoria drama și seriile 16-22 ale „Top Gear”. TV Rain a semnat cu BBC World Service pentru conținut adițional și pentru a susține un nou buletin de știri pentru BBC Russia. O altă înțelegere presupune ca producțiile „War and Peace” și “Sherlock” seria 4 să revină în Rusia pe Chanel 1, în completare cu drama „The Collection” și la alte variate titluri muzicale.

În Estonia, televiziunea publică ETV a licențiat toate cele șase serii din “Call the Midwife” și alte programe de știință, lifestyle și istorie naturală, inclusiv noua serie “Blue Planet II” printr-un contract de 200,5 ore. În Lituania, televiziunea publică LNK a achiziționat 51 de ore de programe de istorie naturală și documentare.

BBC vinde programe în Europa de Est și pentru mediul digital, prin contracte semnate cu platforma online Viaplay pentru 149 de ore de conținut pentru statele baltice, inclusiv 16 episoade speciale din
“Top Gear” și seriale-dramă, prima dată când o platformă difuzează dramă în această regiune, inclusiv toate seriile din “Luther”, “Happy Valley” și “The Musketeers”.

UPC Ungaria a semnat un contract pentru drepturile de difuzare a 207 ore de conținut pentru servicii video la cerere, inclusiv cinci serii din „Doctor Who”.

În Letonia, Lattelecom a cumpărat 92,5 ore de programe dramă, programe pentru copii, lifestyle și istorie naturală. De asemenea, BBC Worldwide a semnat primul contract cu LMT, pentru un pachet mixt de 73,5 ore, în timp iar televiziunea publică LTV a achiziționat 50 de ore de emisiuni, inclusiv “Hey Duggee”, câștigător al premiului BAFTA.

În 2015/2016, BBC Worldwide a generat profituri de 133,8 milioane de lire sterline, vânzări de 1.029,4 milioane și a returnat 222,2 milioane de lire sterline către BBC.
(MEDIA EXPRES)


Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here

Dacă ați ajuns aici… avem o mare favoare să vă cerem. Tot mai mulți citesc Media Expres online dar publicitatea scade în toată presa scrisă. Și ca mai toate publicațiile, am scos știrile de sub abonamentele cu plată – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs. Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită mult timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Rasfoiește Anuarul 2016
Click aici pentru comenzi online

www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2017    Media Expres S.R.L.