Primul site de știri despre industria de cablu și televiziune din România. Scriem despre
audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:24.10.2017
Data ultimei ştiri: 23.10.2017 16:13:13
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar


 __Televiziune 13.06.2017 13:34:14
DISCOVERY-JO2024-SUSȚINERE / Discovery susține Comitetul Paris 2024 pentru organizarea Jocurilor Olimpice în Europa
București (MEDIA EXPRES) / 13 iun 2017 / Oficialii Discovery şi Eurosport, gazde ale Jocurilor Olimpice în Europa, au luat parte la o întâlnire cu membri ai Comitetului Paris 2024, pentru a susține organizarea unei ediţii a Jocurilor Olimpice în Europa, în 2024, potrivit unui comunicat difuzat de agenția Grayling.

David Zaslav, CEO Discovery Communications, a declarat: “Când Discovery Communications a obţinut drepturile de difuzare în Europa pentru Jocurile Olimpice 2018-2024, ne-am implicat total, cu pasiune și ambiție, indiferent de locul unde urmau să aibă loc. Parisul este un oraș important pe harta lumii, în care noi avem și o echipa extinsă de experți. Ca Gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa până în 2024, suntem mândri să susținem candidatura Parisului şi toate eforturile acestui oraş de a readuce Jocurile Olimpice în Europa, în 2024.”

Jean-Briac Perrette, Președinte și CEO, Discovery Networks International, şi Peter Hutton, CEO Eurosport, s-au întâlnit săptămâna trecută cu Bernard Lapasset, Co-Președinte, Comitetul Paris 2024,  în timpul Roland Garros, un turneu pe care Eurosport l-a transmis în peste 50 de ţări din Europa, într-o locaţie propusă de oficialii din Paris pentru găzduirea meciurilor de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice 2024.
 
În cadrul întâlnirii, Jean-Briac Perrette a reafirmat angajamentul companiei de a aduce Jocurile Olimpice cât mai multor telespectatori, pe mai multe tipuri de ecrane ca oricând, oferind astfel cea mai bună experienţă de vizionare a Jocurilor Olimpice, în special pentru publicul tânăr. Jocurile Olimpice de Iarnă PyeongChang 2018 vor fi prima competiție din cadrul căreia se vor transmite peste 100 de evenimente în direct şi la cerere, disponibile pe orice dispozitiv, în orice moment. Astfel, Jocurile Olimpice de Iarnă PyeongChang 2018 devin cea mai accesibilă ediție a Jocurilor Olimpice pentru întreaga Europă.
 
Tony Estanguet, triplu campion olimpic şi Co-Chair, Comitetul Paris 2024, a declarat: “Suntem recunoscători Discovery şi Eurosport pentru susținerea candidaturii la Jocurile Olimpice şi Jocurile Paralimpice 2024. Companiile care deţin drepturile de difuzare, precum Discovery, joacă un rol vital în cadrul Mişcării Olimpice pentru că pot difuza Jocurile la nivel global şi pentru că aduc sportul mai aproape de întreaga societate.”
 
Bernard Lapasset, Co-Chair, Comitetul Paris 2024, a declarat: “Susţinând candidatura noastră, Discovery şi Eurosport demonstrează o dată în plus angajamentul ferm pe care şi l-au asumat în întreaga Europă. Astfel Jocurile Olimpice şi Jocurile Paralimpice s-ar putea reîntoarce la Paris marcând centenarul, în 2024. Paris 2024 va fi o ediţie a Jocurilor Olimpice care va reuni sportivi și fani ai sportului din toată lumea, aducând spiritul olimpic în acest oraș emblematic.”

Peter Hutton, CEO Eurosport, a adăugat: “Sunt foarte mândru de pasiunea acestui oraş pentru sport, precum şi de capacitatea sa de a organiza evenimente de înaltă calitate. Împărtăşim entuziasmul comunităţii locale pentru şansa de a reprezenta nu numai acest oraş sau această ţară, ci întreaga Europă. Paris 2024 le-ar oferi tuturor celor din Europa, tineri şi vârstnici deopotrivă, şansa de a trăi experienţa relatărilor de cea mai înaltă calitate, în exclusivitate, de la o ediţie a Jocurilor Olimpice derulată aproape de casă. Pentru noi, este o perspectivă incredibil de emoţionantă.”

Discovery Communications deţine drepturile exclusive pe toate ecranele pentru 50 de ţări din Europa, edițiile 2018 - 2024 (drepturi de difuzare în Franţa 2022 şi 2024), după cum a anunţat împreună cu Comitetul Internaţional Olimpic, în iunie 2015.
(MEDIA EXPRES)


Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here

Dacă ați ajuns aici… avem o mare favoare să vă cerem. Tot mai mulți citesc Media Expres online dar publicitatea scade în toată presa scrisă. Și ca mai toate publicațiile, am scos știrile de sub abonamentele cu plată – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs. Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită mult timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Rasfoiește Anuarul 2016
Click aici pentru comenzi online

www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2017    Media Expres S.R.L.