Primul site de știri despre industria de cablu și televiziune din România. Scriem despre
audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:24.10.2017
Data ultimei ştiri: 23.10.2017 16:13:13
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar


 __Televiziune 19.06.2017 16:07:51
VIASAT-PREMII / Viasat World a câștigat opt premii pentru marketingul de televiziune la PromaxBDA și Mediabrand Awards
București (MEDIA EXPRES) / 19 iun 2017 / Compania internațională Viasat World a câștigat opt premii la PromaxBDA, Global Excellence Awards de la Los Angeles și la Mediabrand Awards care s-a desfășurat săptămâna trecută la Moscova, pentru campaniile creative derulate pentru televiziunile Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature și TV1000 Premium HD.

Mediabrand Awards s-a defășurat în a doua săptămână a linii iunie la Moscova și premiază cele mai bune promoții, marketingul TV și design-ul în televiziune, Viasat World concurând cu principalele televiziuni din Rusia, free-to-air și pay-tv. Viasat a câștigat în Rusia două premii întâi și patru premii doi.

Viasat a primit premiul întâi pentru cel mai bun promo pentru televiziunea prin cablu pentru „Empire of the Tsars: Romanov Russia” și cel mai bun design de promo pentru „New Year Ident TV1000Premium HD”. Viasat a primit cele patru premii doi pentru cel mai bun promo pentru televiziunea prin cablu pentru „Robot Wars: Rise of the Machine”, cel mai bun promo pentru documentar pentru „Empire of the Tsars: Romanov Russia”, cel mai bun desing de promo pentru „Penguins Idents” și cel mai bun promo pentru televiziunea prin cablu din nou pentru „New Year TV1000Premium HD”.

La ultima ediție PromaxBDA’s Global Excellence Awards din 22 iunie, desfășurată la Los Angeles, Viasat a primit aurul pentru categoria Best Work Never Seen pentru un promo difuzat de Viasat Nature “Sir David Attenborough, 90th Birthday Special”, iar Viasat History a câștigat argintul la categoria „Key Art Poster Campaign”, cu „Empire of the Tsars: Romanov Russia”. Campania pentru acest serial care a câștigat trei premii pentru marketingul creativ și promouri au conținut video și imagini „copleșitoare vizual care au reflectat cu adevărat evenimentele dramatice care au însoțit domnia celebrei dinastii lipsită de scrupule din Rusia”, potrivit unui comunicat difuzat de Viasat.

Creațiile de marketing premiate pot fi vizionate online la următoarele adrese: „Empire of the Tsars: Romanov Russia” - vimeo.com/181622630 și „TV1000 Christmas Ident” - vimeo.com/195531537 .

Viasat World este o companie internațională de divertisment care deține 27 de televiziuni cu difuzare în peste 50 de țări, printre care TV1000, Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature și Viasat Sport. Compania operează și TV1000Play, o platformă de distribuție online de tip OTT ce oferă conținut direct telespectatorilor.
(MEDIA EXPRES)


Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here

Dacă ați ajuns aici… avem o mare favoare să vă cerem. Tot mai mulți citesc Media Expres online dar publicitatea scade în toată presa scrisă. Și ca mai toate publicațiile, am scos știrile de sub abonamentele cu plată – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs. Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită mult timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Rasfoiește Anuarul 2016
Click aici pentru comenzi online

www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2017    Media Expres S.R.L.