×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 26.07.2017 15:22:48

TELEKOM-SAMSUNG-PROMOVARE / Telekom și Samsung colaborează pentru promovarea B2C la festivalul UNTOLD 2017



București (MEDIA EXPRES) / 26 iul 2017 / Telekom a mărit capacitatea reţelei mobile de peste patru ori în zona din Cluj unde se va desfăşura festivalul UNTOLD 2017, în perioada 3-6 august 2018, pentru a susţine simultan zecile de mii de conexiuni de voce şi date, potrivit unui comunicat de presă comun cu Samsung, alături de care compania de telecomunicații participă la festival ca furnizori de tehnologie și sponsori.

Telekom realizează la Untold o zonă de relaxare şi o scenă Galaxy by Telekom, unde va oferi publicului posibilitatea de a testa tehnologia VR (realitate virtuală), un Escape Room și o cameră a oglinzilor, potrivit Ruxandrei Rău, Director Brand & Communication Strategy, Telekom Romania.

Parteneriatul Samsung -Telekom aduce la festival printrre altele camera Gear 360, smartphone-ul Samsung Galaxy S8 și casca de realitate virtuală Gear VR, potrivit Simonei Panait, Head of Corporate Marketing & Communications South-East Europe, Samsung Electronics.

În zona de relaxare Telekom, cei prezenţi își vor putea încărca bateriile telefoanelor sau tabletelor şi vor beneficia de Wi-Fi gratuit de la Telekom şi de un portal interactiv cu informaţii despre concursurile şi surprizele pregătite de companie în cele patru zile de festival.

Începand din luna iunie, Telekom pune la dispoziţia clienţilor săi cele mai noi piese ale artiştilor din line-up-ul Untold 2017, în aplicaţia Untold - secţiunea dedicată Telekom Radio Untold 2017 Reveal.

Clienţii persoane fizice cu servicii mobile de la Telekom Romania prezenți la Untold pot obține 100 GB bonus trafic de date după validarea biletului pe www.netliberare.ro. Bonusul de 100 GB se poate activa până în 6 august 2017 şi este disponibil timp de 60 de zile de la activare pentru cartelele prepaid și postpaid.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL