×

Programe TV -- Data și ora publicării: 22.08.2017 11:40:41

TLC-DIANA-DOCUMENTAR / TLC prezintă un nou documentar despre Prințesa Diana



București (MEDIA EXPRES) / 22 aug 2017 / TLC prezintă viaţa Prinţesei Diana într-un documentar special de trei ore, „Prințesa Diana: Tragedie sau trădare?” , ce folosește imagini în exclusivitate, printre care și un interviu cu Andrew Morton, biograful ei, cu difuzare joi, 31 august, începând de la ora 21.00 – la exact 20 de ani de la tragica sa dispariție într-un accident auto.

„Prințesa Diana: Tragedie sau trădare?” prezintă în profunzime povestea şi evenimentele care au condus spre tragedia morții Prințesei, explorând câteva teorii ale conspiraţiei legate de moartea sa. Documentarul relevă noi detalii despre viaţa deloc uşoară a Prinţesei Diana din spatele cortinei regale, alături de Prinţul Charles, şi felul în care și-a protejat din postura de mamă cei doi fii.

Producția conţine un interviu în exclusivitate cu Andrew Morton, biograful Prinţesei Diana, precum și alte interviuri cu prieteni ai Dianei, Mary Robertson şi James Colthurst, Ken Wharfe, garda ei de corp; Ingrid Seward, biograf al monarhiei; Kate Williams, istoric al monarhiei; şi jurnalistele Tamron Hall şi Deborah Norville. În plus, actorul Richard Belzer, autorul unor teorii ale conspiraţiei, oferă diverse perspective asupra evenimentelor care s-au întâmplat în noaptea accidentului.

Cu o acoperire de peste 3 miliarde de abonați pe platformele de pay-TV și free-to-air din peste 220 de țări și teritorii, portofoliul Discovery include branduri globale precum Discovery Channel, TLC, IDx, Animal Planet, Discovery Science, Discovery Turbo Xtra/Velocity, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în Statele Unite, Discovery Kids în America Latină și Eurosport, Gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa, platforma Discovery VR, serviciile OTT Eurosport Player și Dplay, produsele TV Everywhere denumit generic GO ce include aplicațiile TVE și Discovery K!ds Play. În Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa, 21 de branduri Discovery ajung în 108 țări și teritorii, în 29 de limbi.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL