Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Scriem despre audiovizual din anul 2001.
  Login    Creează cont

Data:28.05.2018
Data ultimei ştiri: 25.05.2018 08:52:46
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar


 __Televiziune 31.08.2017 15:04:00
NATIONAL GEOGRAPHIC-CASSINI-EMISIUNE / National Geographic prezintă prăbușirea intenționată a sondei Cassini pe planeta Saturn
București (MEDIA EXPRES) / 31 aug 2017 / National Geographic difuzează în premieră un documentar exclusiv care detaliază misiunea istorică a sondei spațiale Cassini de pe orbita Saturn care se încheie cu plonjarea acesteia prin inelele planetei, cuprinzând inclusiv imagini din ziua de 15 septembrie 2017, programată pentru sfârșitul misiunii.

“Misiunea Saturn”, cu premiera pe National Geographic în ziua în care misiunea ia sfârșit, pe 15 septembrie, de la ora 21:00, va oferi pentru prima oară un tablou complet al întregului program derulat pe Saturn și care a durat cu un deceniu mai mult decât planificat inițial, dezvăluind mai multe secrete despre sateliții lui Saturn, foarte asemănători Pământului, care conțin componente esențiale pentru întreținerea vieții.

Cassini este cea mai mare și mai complexă navă interplanetară construită vreodată de NASA, aceasta urmând să efectueze ultimul survol pe orbită la 15 septembrie după care va pătrunde în atmosfera gazoasă a planetei Saturn. NASA a plănuit să distrugă nava Cassini la sfârșitul misiunii, astfel încât să elimine orice posibilitate de contaminare a unei alte planete cu posibili germeni transportați în mod involuntar de pe Pământ. Cassini va transmite un ultim său semnal către Pământ după care va arde ca un meteorit.

Național Geographic realizează programul având acces în interiorul Jet Propulsion Lab din California, dezvăluie secretele inginerești ale mamutului spațial Cassini și ale sondei Huygens, care au ajuns pe suprafața Enceladus, cea mai mare lună a planetei Saturn și unul dintre locurile cele mai asemănătoare cu Pământul din sistemul solar.

Emisiunea prezintă descoperirile realizate pe Saturn, cercurile planetei, colecția de sateliți și compoziția planetei, de asemenea cercetătorii și inginerii care s-au dedicat acestei misiuni, între care membrii echipei de proiectanți aerospațiali și piloți care au lucrat pentru a extinde misiunea inițială de patru ani.

Emisiunea va prezenta momentul ultimului semnal al navetei și ultimele imagini captate de Cassini.

National Geographic (www.natgeotv.com sau www.nationalgrographic.com) este o televiziune care aparține National Geographic Partners LLC (NGP), companie joint-venture între National Geographic și 21st Century Fox., alături de Nat Geo Wild, Nat Geo People, Nat Geo Mundo, revistele National Geographic, studiourile National Geographic, platormele digitale și social media, cărți, hărți, media pentru copii, activități auxiliare ce includ călătorii, experiențe globale și evenimente, vânzări, licențe și activități e-commerce.

Compania are activitate în în 171 de țări, în 45 de limbi și produsele sale ajung la 730 de milioane de oameni . În fiecare lună, NGP alocă 27% din câștigurile sale Societății nonprofit National Geographic pentru a finanța proiecte de știință, explorare, conservare și educare..
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here
MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2017
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online

www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2018    Media Expres S.R.L.