×

Programe TV -- Data și ora publicării: 14.09.2017 16:25:07

TELEKOM-CINEMARATON-DISTRIBUȚIE / Telekom Romania introduce CINEMARATON în grila de televiziuni retransmise



București (MEDIA EXPRES) / 14 sep 2017 / Televiziunea de filme românești CINEMARATON operată de Akta / DCS figurează în oferta de televiziune Telekom Romania, în pachetul de bază TV S, fiind disponibil tuturor clienţilor Telekom Romania, noi şi existenţi, pentru serviciile de televiziune prin satelit, cablu digital şi Internet TV, fără costuri suplimentare, potrivit unui anunț difuzat de Telekom la 14 septembrie.

În plus, clienţii serviciilor de televiziune Telekom pot accesa gratuit CINEMARATON oriunde, pe orice ecran, online pe www.telekomtv.ro şi în aplicaţia mobilă Telekom TV. De asemenea, clienţii serviciilor mobile Telekom pe bază de abonament au acces gratuit la CINEMARATON prin pachetul TV Mini, pe www.telekomtv.ro şi în aplicaţia mobilă Telekom TV.

Clienţii celorlalte servicii din oferta Telekom, inclusiv utilizatorii de cartele Telekom, şi cei care nu sunt clienţi Telekom, pot urmări CINEMARATON cu opţiunea Canale TV online, care oferă acces la 91 de televiziuni la preţul de 17,40 lei pe lună (TVA inclus), pe www.telekomtv.ro şi în aplicaţia mobilă Telekom TV.

CINEMARATON are sloganul „Povestea filmului românesc” și este o televiziune lansată în martie 2017 inițial doar în rețelele AKTA / DCS, fiind dedicată în exclusivitate cinematografiei românești. Televiziunea transmite, pe lângă filme, emisiuni și producții proprii precum interviuri - medalion cu regizori, actori, critici de film și de teatru, scurte prezentări și contextualizarea filmului care va urma. CINEMARATON are drepturi pentru peste 1.000 de filme românești pe an, însoțite de comentarii, analize și informații inedite de pe platourile de filmare.

Informații detaliate despre CINEMARATON, grila de programe și povestea filmelor pe care le difuzează sunt disponibile pe https://www.cinemaraton.ro/ şi  https://www.facebook.com/CineMaraton/. Detalii complete despre oferta de televiziune a Telekom Romania sunt disponibile pe telekom.ro.

Compania Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE. Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

AKTA este brandul sub care operează Digital Cable Systems SA, companie care furnizează din 2005 servicii de televiziune prin cablu, internet și telefonie clienților rezidențiali si de business. Compania operează retele de telecomunicații în peste 3.000 de localități din 35 de județe.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL