×

Programe TV -- Data și ora publicării: 28.09.2017 19:23:18

TNT-AMAZON PRIME-4BLOCKS-DISTRIBUȚIE / Serialul original TNT „4 Blocks” va fi difuzat de Amazon Prime



Bucureşti (MEDIA EXPRES) / 28 sep 2017 / Serviciul de video online cu abonament lunar Amazon Prime Video va difuza serialul original TNT în peste 150 de țări, inclusiv România, Statele Unite ale Americii, Canada și Marea Britanie potrivit unui comunicat de presă difuzat de TNT.

Serialul a fost lansat anul acesta pe televiziunea lineară TNT în Germania, România și Polonia, unde a avut peste 1,5 milioane de spectatori. Serialul urmărește lupta clanului Hamady pentru controlul vieții interlope într-un cartier din Berlin.

Hannes Heyelmann, Senior Vice President și Managing Director, Europa Centrală și de Est și International Original Programming Strategy a spus: "Cu „4 Blocks”, ne-am asumat riscul de a finanța un serial aproape în întregime pe cont propriu și de a gestiona distribuția pentru prima dată. Credem că am găsit partenerii ideali în Amazon Prime Video și ZDFneo pentru a face serialul disponibil la nivel global. Acest lucru demonstrează că strategia noastră de a spune povești care sunt în mod clar înrădăcinate la nivel local funcționează și în vânzările internaționale și ne permit să investim și mai mult în producțiile noastre." De ambele oferte s-a ocupat Lisette Schlippe, Director Content Licensing pentru Turner în Europa Centrală și de Est și Canada.

„4 Blocks” a fost produs de TNT Serie și Wiedemann & Berg. Primul sezon a avut șase episoade și a avut premiera la Berlinale, în februarie 2017. De atunci, serialul a fost vizionat în cadrul numeroaselor festivaluri din întreaga lume. Kida Khodr Ramadan, actorul principal, a câștigat premiul "Cel mai bun actor" la Festivalul Séries Mania din Paris.

Un al doilea sezon este deja în producție, filmările fiind programate pentru această iarnă și urmând a fi difuzate anul viitor.

TNT este o televiziune de înaltă definiţie care difuzeaza filme de calitate şi seriale originale. În plus, TNT oferă o selecție de filme apreciate de către regizori de top, produse de Warner Bros., dar și de alte studiouri de la Hollywood. TNT are o distribuție de 101 milioane de case în Statele Unite şi o distribuție extinsă în zece ţări din Europa, inclusiv în România, unde acoperă practic întreaga piață de cablu și satelit. TNT face parte din grupul de companii Turner Broadcasting System, Inc.

Amazon Prime Video (amazon.com/video sau primevideo.com, în funcție de țară) este un serviciu de distribuție de filme și seriale online și pe mobil deținut de Amazon.com, dezvoltat începând cu anul 2006 și ajungând în prezent la nivel global, inclusiv în România, dar cu excepția câtorva țări și teritorii cum sunt China continentală, Iran, Corea de Nord, Siria și Crimea.

În funcție de dispozitiv, Amazon Prime Video se poate recepționa până la rezoluția 4K (UHD) cu streaming High Dynamic Range (HDR), în funcție și de conținutul difuzat, dacă este disponibil în UHD/HDR. Unele producții difuzate sunt disponibile în format 1080p (HD) cu sunet 5.1 Dolby Digital sau Dolby Digital Plus audio.

Pentru titlurile disponibile contra unui cost suplimentar și care nu sunt incluse în abonamentul lunar Amazon Prime, vizionarea în format HD este oferită la un preț mai mare. De exemplu, „4 Blocks” a putut fi vizionat în Germania, înafara abonamentului Amazon Prime, încă din vara acestui an, la prețul de 2,49 euro pe episod în HD și 1,99 euro pe episod în format SD (Standard Definition), cu un preț de 12,99 euro pentru întregul sezon în HD și 10,99 euro pentru întregul sezon în SD.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL