×

Programe TV -- Data și ora publicării: 10.10.2017 15:29:08

COMEDYCENTRAL-SOUTH PARK-S21 / Comedy Central difuzează sezonul 21 "South Park" din 12 octombrie



București (MEDIA EXPRES) / 10 oct 2017 / Sezonul 21 al serialului South Park, câștigător al premiilor Emmy® și Peabody®, se întoarce pe micile ecrane din România pe 12 octombrie, de la ora 22:00, la nici o lună după premiera din SUA (13 septembrie), potrivit unui comunicat difuzat de GMP PR.

Serialul este difuzat fără pauzele între episoade (după al treilea, al șaselea și al optulea episod) ca în SUA, în România fiind programat câte un episod pe săptămână.

Primul episod din cele zece ale sezonului 21 se concentrează asupra protestatarilor care invadează străzile orașului South Park, ridică steaguri confederate, sunt violenți și utilizează torțe. În acest context, Randy va înțelege pe pielea lui ce înseamnă să fii un bărbat caucazian în ziua de azi.

După ce l-au satirizat pe Donald Trump din toate unghiurile, creatorii serialului Trey Parker și Matt Stone au declarat că, în noul sezon, serialul se va întoarce la rădăcini, preferând să-l lase în pace pe președintele Americii. În schimb, publicul îl va putea vedea pe Cartman deghizat în robot și chinuindu-l pe Butters, la fel ca la începuturile “South Park”. De altminteri, protagoniștii Cartman, Kyle, Stan și Kenny vor surprinde publicul cu o nouă atitudine, promit Parker și Stone.

Totodată, cei doi sunt "scenariștii" din spatele jocului "South Park: The Fractured but Whole", continuarea celebrului "South Park: The Stick of Truth", care va fi accesibil publicului din 17 octombrie. Jucătorii vor putea intra în pielea personajului New Kid și li se vor putea alătura protagoniștilor Stan, Kyle, Kenny și Cartman într-o nouă aventură dementă RPG.

Serialul "South Park" s-a lansat pe 13 august 1997 și este bazat pe un scurtmetraj animat intitulat "The Spirit of Christmas." Creatorii săi sunt totodată producători executivi, alături de Anne Garefino și Frank C. Agnone II. Eric Stough, Adrien Beard, Bill Hader, Bruce Howell și Vernon Chatman sunt producătorii serialului.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL