×

Programe TV -- Data și ora publicării: 12.10.2017 00:28:46

ROMANCETV-DISTRIBUȚIE / Romance TV se distribuie prin Focus Sat / UPC DTH în România și Ungaria



București (MEDIA EXPRES) / 11 oct 2017 / Romance TV își extinde acoperirea în România și în Ungaria intrând în pachetul de bază Familia al Focus Sat România, respectiv în pachetul Medium TV al UPC Direct Ungaria, potrivit unui comunicat difuzat de biroul de marketing al reprezentantului televiziunii din România, Tematic Media Group.

Ca urmare a acestui parteneriat televiziunea anunță că semnalul poate fi preluat prin satelit de către toți ceilalți operatori de cablu interesați de programul Romance TV, din România și Ungaria.

Extinderea marchează un punct de referință strategic pentru penetrarea pe cablu în pieţele din Europa de Est, se mai arată în comunicat. “Televiziunea are o performanţă excelentă în Polonia, unde a devenit cel mai iubit canal cu public feminin din ţară. Scopul Romance TV este de a reproduce acest succes în România și Ungaria”.

Tim Werner, COO Mainstream Media AG, CEO Romance TV Magyar Betriebs GmbH și CEO Romance TV Romania Betriebs GmbH a declarat: “Suntem foarte fericiți să avem un partener de distribuție puternic ca UPC DTH în cele două ţări est-europene. În Romania vom continua această cooperare de succes cu extensia distribuției prin satelit. În Ungaria am facut un prim pas împreună şi suntem încrezători că vom construi o televiziune și mai puternică. Acest parteneriat subliniază încă o dată importanţa conţinutului nostru în aceste teritorii.”

Romance TV are în portofoliu o bibliotecă de peste 1.000 de ore de filme de dragoste și seriale romantice și telenovele având ca diferență specifică față de alte televiziuni de profil finalul întotdeauna fericit.

‘’Scopul nostru este de a oferi clienților Focus Sat și UPC Direct un conţinut de cea mai bună calitate. De aceea este o onoare să extindem grila de programe cu Romance TV pentru clienții noștri din România și Ungaria, pentru a se bucura de mai mult divertisment de calitate și de un conținut tematic pe măsură”, a declarat Cătălin Itu, Managing Director UPC DTH.

Poveşti adevărate dar și adaptări ale unor romancieri renumiți, precum Rosamunde Pilcher, Lindström Inga, Emilie Richards, Katie Fforde, Utta Danella își fac apariţia în mod regulat pe Romance TV. Producțiile cinematografice diferă în mare parte ca scenariu sau ton, însă toate sunt caracterizate prin legătura lor strânsă cu peisajele feerice.

Printre serialele și filmele difuzate de Romance TV se numără "House Husbands", "Dragoste Furtunoasă" – ”A doua șansă" sau "Danni Lowinski".

Activitățile de vânzare și marketing a televiziunii sunt efectuate prin intermediul companiei Tematic Media Group în ambele țări.

Din comunicatul de presă se înțelege că televiziunea intenționează să intre și pe piața de publicitate din cele două țări, după creșterea acoperirii și a audienței.

Romance TV este o companie din grupul Mainstream Media AG. În Germania televiziunea este operată de Romance TV GmbH & Co. KG, o subsidiară a Mainstream Media AG. În Polonia, televiziunea este reprezentată prin Romance TV Polska sp. z o.o. o subsidiară a Mainstream Networks Holding GmbH & Co. KG, un joint venture între Mainstream Media AG și ZDF Enterprises.

Mainstream Networks Holding GmbH & Co. KG, cu sediul în Ismaning, Germania, este unitatea centrală prin care se emit toate canalele tematice ale Mainstream Media AG. Compania este orientată către extinderea și distribuirea televiziunilor prin cablu din Germania pe care le deține în piețele internaționale. Unul dintre cele mai importante branduri din portofoliu este Romance TV. Televiziunea are un conținut majoritar de producții germane, adaptat piețelor locale.

Compania este condusă de Gottfried Zmeck și Tim Werner, CEO și respectiv COO ai firmei- mamă, Mainstream Media AG. Gottfried Zmeck și-a început cariera în media ca ziarist la ORF (Televiziunea Austriacă), după care a ocupat diverse poziții la Kirch Media. A fost CEO la DF1, prima platformă germană de cablu digital. Tim Werner răspunde de operațiunile zilnice și a adunat o experiență vastă în domeniul media ca Director de Vânzări la ZDF Enterprises GmbH (subsidiara comercială a ZDF și German Television Network).

În martie 2011, ZDF Enterprises GmbH a achiziționat 26% din acțiunile Mainstream Networks Holding GmbH & Co. KG. Prin intermediul parteneriatului cu ZDF Enterprises și a bunelor relații cu mulți alți furnizori de content de renume, Mainstream Networks Holding are la dispoziție o bibliotecă cu peste 1,000 ore de programe printre care filme de televiziune, seriale romantice și telenovele.

Romance TV este primul proiect internațional care a atins, în numai șase ani de la lansarea pe cablu în Polonia o distribuție de peste 5,5 milioane de gospodării. Programele sale sunt distribuite prin intermediul a peste 50 de operatori de cablu (Vectra, UPC etc.) și, de asemenea, prin nc+ și Polsat, oferind pe lângă distribuția liniară și servicii VoD.

UPC DTH S.à r.l. este divizia de televiziune prin satelit a UPC, oferind servicii în Ungaria, Cehia, Slovacia și conduce serviciile de televiziune prin satelit ale furnizorului din România. Serviciile Direct-To-Home (DTH), cunoscute sub denumirea de UPC Direct în piața maghiară, freeSAT în Cehia și Slovacia, respectiv Focus Sat în Romania, numărau peste 811.000 de clienți la sfârșitul lunii iunie 2017. UPC DTH S.à r.l. face parte din grupul Liberty Global plc.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL