×

Autorităţi -- Data și ora publicării: 12.10.2017 22:26:14

ANCOM-NUMIRI / Lovin și Iana sunt vicepreședinții ANCOM



București (MEDIA EXPRES) / 11 oct 2017 / Eduard Lucian Lovin și Bogdan Cristian Iana au fost numiți vicepreședinți ai Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare in Comunicații (ANCOM), prin Hotararea Parlamentului nr. 79, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 805/11.10.2017.

Conform OUG 22/2009, durata mandatului vicepreședinților în cadrul ANCOM este de șase ani.

Din 1997 și până în prezent, Bogdan Cristian Iana și-a desfășurat activitatea în sectorul comunicațiilor, lucrând pentru instituții publice cu atribuții în gestionarea spectrului de frecvențe radioelectrice precum Inspectoratul General al Comunicațiilor și ANCOM, unde a ocupat funcția de director executiv la Direcția Executivă Administrare Spectru Radio și Numerotație.

Eduard Lucian Lovin este absolvent al Facultății de Electronică și Telecomunicațtii din cadrul Universitatii Politehnica București și are o experiență de 18 de ani în sectorul comunicațiilor electronice din România. Anterior a lucrat în Agenția pentru Serviciile Societății Informaționale (ASSI) ocupând funcția de director, în cadrul Inspectoratului General pentru Comunicații și Tehnologia Informației și în ANCOM, unde a fost director executiv al Directiei Executive Reglementare.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL