×

Programe TV -- Data și ora publicării: 13.10.2017 12:08:02

AMC-FILME-PROMOVARE / AMC difuzează „Eu, Robotul”, „Hellboy” și „Resident Evil: Afterlife”



București (MEDIA EXPRES) / 13 oct 2017 / AMC a lansat o campanie de promovare pentru luna octombrie pentru o grilă ce include serialele de mare succes AMC dar și lungmetraje cunoscute, difuzate “pe bandă rulantă”.

În “luna superproducţiilor”, în fiecare noapte AMC difuzează filme nominalizate la Oscar, producţii cu efecte vizuale spectaculoase, cu distribuţii remarcabile şi cu scenarii îndrăzneţe.

AMC este prima reţea de cablu din istorie câştigătoare a Premiului Emmy.

Directorul de programe al AMCNI CE, Katalin Radóczy a declarat cu privire la noul conținut de filme: ”Ne-am angajat să aducem programe de înaltă calitate telespectatorilor noștri din România. Suntem încântați să adăugăm aceste producții multi-premiate bibliotecii noastre de filme, pentru a completa gama largă de seriale originale AMC. Consider că aceste noi achiziții de producții TV de înaltă calitate, împreună cu serialele originale AMC vor încânta telespectatorii din România și ne vor ajuta să mărim audiența”.

Prezentăm în continuare principalele filme ale lunii la AMC:

„Hellboy - Eroul scăpat din Infern” (16) / (Hellboy) (2004) / (135') / Regizor: Guillermo Del Toro, Ron Perlman / Actori: John Hurt, Ron Pearlman

Născut în flăcările iadului acum 60 de ani, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Hellboy (Ron Perlman) a fost adus pe Pământ de către un nebun malefic, Grigori Rasputin (Karel Roden), pentru a dezlănțui forțele răului. Desemnat prezicător al Apocalipsei, Hellboy a fost salvat de Forțele Aliate conduse de profesorul Broom (John Hurt), fondator al B.C.A.F.P. clandestin (Biroul de Cercetare și Apărare Împotriva Fenomenelor Paranormale), care l-a crescut ca pe un fiu, dezvoltându-i darurile paranormale extraordinare. În ciuda originilor sale întunecate, Hellboy devine un campion al binelui, luptând împotriva forțelor malefice care amenință lumea noastră.

“Eu, Robotul” (12) (I, Robot) (2004) / (125') / Regizor: Alex Proyas / Actori: Will Smith, Bridget Moynahan

În anul 2035, robotii si inalta tehnologie fac parte din viata de zi cu zi, iar oamenii au incredere oarba in ele. Un singur om face exceptie - detectivul Del Spooner. Robotii, denumiti „asistenti domestici automatizati”, fac curatenie in casa, plimba câinele, fac pe curierii si chiar pe bonele. Orice familie are cel putin unul, daca nu chiar mai multi. Dar daca, dintr-o data, increderea in aceste automate ne este zdruncinata? Actiunea filmului are loc intr-o perioada de mari schimbari tehnologice si sociale, in care numarul robotilor din SUA este pe cale sa se tripleze. Odata cu lansarea ultimului model realizat de compania-gigant U.S. Robotics – asistentii domestici automatizati tipul NS-5 - proportia va ajunge de un robot la fiecare cinci oameni. NS-5 este primul robot proiectat sa faca orice, de la babysitting la gatit si declaratii de impozit. Distributia in masa a acestui tip de robot va face din U.S. Robotics cea mai puternica companie de pe glob.

“Resident Evil : Viața de apoi” (18) / (Resident Evil: Afterlife) (2010) / (110') / Regizor: Paul W.S. Anderson / Actori: Milla Jovovich, Ali Larter

Într-o lume bântuită de un virus care își transformă victimele în zombi ucigași, frumoasa și invincibila Alice (Milla Jovovich) continuă să caute supraviețuitori în Resident Evil: Viața de apoi, cel de-al patrulea film din seria de mare succes, Resident Evil . Pe măsură ce bătălia ei cu autorii acestui flagel atinge cote maxime, Alice se trezește în capcana unui Los Angeles pârjolit și cucerit de mii de morți-vii, în fața unui pericol pe care nu și l-a închipuit vreodată.Inspirat de jocul video de mare popularitate “Resident Evil”, creat de Capcom Entertainment, filmele Resident Evil fac parte dintr-un brand global care mai include cărți, colecții DVD și alte produse.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL