×

Programe TV -- Data și ora publicării: 23.10.2017 14:51:09

UPC-GOLF CHANNEL-DISTRIBUȚIE / UPC România a introdus Golf Channel în grila de programe



București (MEDIA EXPRES) / 23 oct 2017 / UPC România a anunțat introducerea Golf Channel din 17 octombrie în pachetul Sport în format HD, singura televiziune din lume ce difuzează cele mai importante competiții de golf la nivel mondial și cele mai noi știri despre acest sport.

Anunțul semnifică intrarea televiziunii pe piața din România deocamdată în distribuție exclusivă prin UPC, pentru clienții care au cumpărat extraopțiunea Sport.

Golf Channel difuzează peste 1.500 de ore de transmisii în direct, peste 65 de turnee de golf și mai mult de 450.000 de cupe jucate printre care seria completă de evenimente US PGA (turneul anual de golf organizat de Asociația jucătorilor profesioniști de golf din America), cele patru turnee anuale WGC (World Golf Championships), principalele competiții ale turneului european, seria completă a turneului campionilor și turneului web.com din anul 2018, precum și principalele știri de la toate seriile importante.

„Investim în permanență în extinderea și diversificarea conținutului TV, ca parte din strategia UPC de a le oferi clienților cea mai bună experiență de divertisment. Prin lansarea Golf Channel al NBC aducem în premieră în România o nouă televiziune internațională cu un conținut premium ce se adresează comunității practicanților de golf și iubitorilor de sporturi în general. Astfel, ne bucurăm să fim primii care oferă acces la cele mai renumite competiții de golf publicului din România și vom continua să ne îmbogățim oferta cu programe internaționale, relevante pentru piața locală”, a declarat Bogdan Bucurei, Head of Customer Proposition & Content UPC CEE.

Seria Rolex este doar unul dintre evenimentele de marcă difuzate de Golf Channel. Toate tururile europene importante se văd pe Golf Channel, inclusiv seriile finale: Turkish Airlines (2-5 noiembrie), Nedbank Golf Challenge (9-12 noiembrie) și Campionatul DP World (turneu de final de sezon - Race to Dubai, 16-19 noiembrie).

World Golf Championship - HSBC Champions – al 4-lea turneu din seria WGC, în cadrul căruia cei mai buni jucători din întreaga lume vor fi prezenți, va fi difuzat între 26 – 29 octombrie, iar Hero World Challenge, turnelul prestigios al fundației lui Tiger Woods, poate fi urmărit între 30 noiembrie – 2 decembrie.

Televiziunea face parte din pachetul Sport de la UPC, EPG 191 și este disponibilă din 17 octombrie.

Golf Channel este singura televiziune din lume dedicată acestui sport 24 din 24 de ore, punând, astfel, la dispoziția telespectatorilor cele mai noi informații despre golf și este disponibilă și în format HD tuturor clienților de televiziune digitală care au activată extra-opțiunea Sport.

Golf Channel este o televiziune americană ce aparține NBC Sports Group, o companie din portofoliul NBCUniversal, care la rândul său este o divizie a operatorului de cablu Comcast.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL