×

Programe TV -- Data și ora publicării: 22.12.2017 09:12:06

FILMBOX-PROGRAME / Comedia “Office Christmas Party” cu Jennifer Aniston și Jason Bateman pe lista filmelor de sărbătoare la FilmBox



București (MEDIA EXPRES) / 22 oct 2017 / FilmBox România a programat pentru această perioadă pelicule care vor ajuta telespectatorii să simtă cu adevărat magia Crăciunului: comedii savuroase, povești impresionante de dragoste sau filme captivante pentru copii, potrivit unui comunicat de presă.

Piesa de rezistență pentru acest Crăciun este comedia nebună ”Super-party la birou” (Office Christmas Party), cu Jennifer Aniston, Jason Bateman și Oliva Munn. Aniston și Bateman au recunoscut că la filmările pentru această peliculă cel mai dificil le-a fost să... nu râdă incontinuu.

Jennifer Aniston joacă rolul unui CEO dur și responsabil, care trebuie să oprească petrecerea angajaților săi. Pentru frumoasa blondă tocmai seriozitatea a fost marea provocare, chiar dacă nu se afla la primul rol de șefă. Prieteni și parteneri în multe filme, Jennifer Aniston și Jason Bateman au și un truc prin care își stăpânesc crizele de râs în timpul filmărilor: ”Numai jumătate din corpul tău apare pe cameră, așa că ne putem ciupi de picior, de pildă”, explică Bateman.

Jason Bateman a mărturisit că iubește rolurile din filmele de comedie: ”E frumos, distractiv și ușor să joci în astfel de filme. În drame, trebuie să fii tot timpul serios”, spune actorul. ”Super party la birou” este pe FilmBox Premium, în ziua de Crăciun, de la ora 21:00.

În preajma Crăciunului, FilmBox Family va difuza ”Un sărut de Crăciun” – povestea lui Wendy, o tânără proiectantă al cărei talent n-a fost încă descoperit, rămâne blocată într-un lift cu un necunoscut cu care ajunge să se sărute pasional. Când ușile ascensorului se deschid, Wendy fuge. Continuarea, pe FilmBox Family, pe 22 decembrie, de la ora 21:00.

Povestea lui Moș Crăciun se spune la FilmBox Extra HD. Demult, în Lapland, un băiețel pe nume Nikolas își pierde părinții într-un accident. Localnicii se hotărăsc să aibă grijă de el, fiecare timp de un an. În semn de recunoștință, Nikolas construiește jucării pe care le oferă gazdelor în preajma Crăciunului. Asta până când ajunge în casa unui tâmplar morocănos. Întreaga poveste a lui Moș Crăciun este pe 25 decembrie, de la ora 20:35, pe FilmBox Extra HD.

Pachetul FilmBox, care include FilmBox Premium, alături de FilmBox Basic, FilmBox Extra HD, FilmBox Family și FilmBox Plus, aduce filme noi, la scurt timp de la lansare – fie că sunt blockbustere de la Hollywood, fie că vorbim despre comori ale cinematografiei europene sau serii TV cu bugete mari și distribuții pe măsură.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL