×

Programe TV -- Data și ora publicării: 22.12.2017 10:07:11

COMEDYCENTRAL-PROGRAME / Ediție specială de sărbători în ultimul episod al sezonului 2 „Show de seară”



București (MEDIA EXPRES) / 22 dec 2017 / Gazda “Show-ului de seară” Viorel Dragu îl are ca invitat pe rapperul Macanache în ultimul episod din cel de-al doilea sezon al emisiunii de satiră, ce poate fi urmărit duminică, 31 decembrie, de la ora 20.00, în exclusivitate pe Comedy Central. Episodul special a fost realizat cu ocazia sărbătorilor și durează 40 de minute.

Viorel Dragu consideră că Macanache a reușit în show business, dar rapperul are un amendament: „Am reușit un show. Lucrez la business”. Cât despre această industrie, artistul o privește cu scepticism - „E greu să te menții. Ajungi penibil rău de tot, dar doar ăia foarte muncitori reușesc să rămână penibili”, explică Macanache.

„Am hateri. Eu pe ei mă bazez. Fără hateri, nu poți să ai loveri. În sensul de fan”, explică Macanache. Nemulțumit că are doar hateri, nu și loveri, Vio vrea să știe ce să facă. „Trebuie să cucerești fiecare hater și, o dată la o sută de hateri, un hater se transformă în lover. Unul a vrut întâi să mă scuipe, apoi să mă bată, apoi a zis că-s cel mai tare”, detaliază Macanache.

Cât despre trecerea în noul an, rapperul își aduce aminte cum era când lucra pentru alții: „Nu prea am amintiri cu revelionul. Ieșeam acolo în spate, acolo unde duci gunoiul, în spatele clădirilor și băteai într-o cană: Ura! Revelionul, supermarfă! Urmează alt an pe salariu mic!”, își amintește Macanache.

În ultimul episod al emisiunii de satiră, Viorel Dragu interpretează o melodie originală și reia știrile marcante din 2017. De exemplu, știrea că Donald Trump a pus prima dată mâna pe o carte (când a fost învestit președinte), cu suptul bananelor la Balul bobocilor (notabil cu 4 la purtare și 10 la oral) și știrea cu Lupoaica lui Traian rămasă fără coadă pe treptele Muzeului de istorie (păcat, era singura ocazie să fie o coadă la Muzeul de istorie).

“Show de seară cu Viorel Dragu” a revenit pe TV de luni, 6 noiembrie, cu cel de-al doilea sezon, în opt episoade, inclusiv cel special de Crăciun. Echipa de scenariști și corespondenți care apar în emisiune este formată în continuare din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco. Printre invitați se vor număra vedete din muzică, showbiz și media. “Show de seară” este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în România.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL