×

Revista presei -- Data și ora publicării: 08.01.2018 11:39:52

REVISTA PRESEI / 8 ian 2018 /




Cum și-au împărțit televiziunile „tortul publicității” în 2017
Cătălin Dobre este Creative Director al rețelei de comunicare McCann Central Eastern Europe
NAT GEO WILD difuzează „Luna feline”
Situaţie incertă pentru Dragoş Pătraru la TVR: „Eu accept să nu fiu plătit în ianuarie. Pentru cine e important ca Starea Naţiei să tacă luna aceasta?“
Audienţele televiziunilor în 2017: Antena 1 nu mai ţine telespectatorii la fel de aproape fără „Mireasă pentru fiul meu“
Telespectatorii vor avea un cuvânt de spus în alegerea câştigătorului „Exatlon“. În ce zile poate fi urmărită emisiunea
Fanii „Game of Thrones“ mai au de aşteptat un an pentru ultimul sezon al serialului
Ianuarie e luna felinelor la Nat Geo Wild
GLOBURILE DE AUR 2018 - câştigătorii celei de-a 75-a ediţii: "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri", patru premii; "Big Little Lies", patru trofee; "The Handmaid's Tale", cel mai bun serial-dramă
Una dintre semifinalele Eurovision România va avea loc în mina Rudolf din Salina Turda, la 86 metri adâncime
"Bacalaureat", de Mungiu - cel mai bun film străin la gala National Society of Film Critics din SUA
Ştirile Pro TV au condus topul audienţelor în anul 2017
Cel de-al patrulea sezon al serialului „Bibliotecarii” va avea premiera, duminică, la DIVA
Presedintele Vice Media si un alt angajat din conducerea companiei, suspendati pentru ca au fost acuzati de hartuire sexuala
Disney la Ministerul Dezvoltării. Statul vrea animații 3D prin care să transmită că are bani de dat din fonduri UE
Redactorul şef al BBC China a demisionat din cauza diferenţelor salariale între bărbaţi şi femei


Cum și-au împărțit televiziunile „tortul publicității” în 2017
Anul trecut, grupul Pro TV a dominat piața de publicitate TV pe fondul slăbiciunilor rivalilor de la Antena și Kanal D. Trei televiziuni au contat în planurile investitorilor în publicitate: Pro TV, Antena 1 și Kanal D. În 2017, grupul Pro TV SRL, deținut de compania americană Central European Media Enterprises (CME), a avut o cotă de 33,2% din volumul de audiență livrat de piața TV din România pentru clienții publicitari. Adică, 33,2% din numărul total de GRP-uri (target comercial) a fost furnizat de cele cinci televiziuni ale grupului: Pro TV, Pro Cinema, Pro 2 (Acasă), Pro X (sport.ro) și Pro Gold (Acasă Gold). Cota de piață a grupului de 33,2% oferă grupului Pro TV o poziție detașată de lider. Totuși, Pro TV este singura stație din grup care a marcat o creștere a volumului de audiență pentru reclamele difuzate, față de 2016: 12%. Celelalte stații au suferit scăderi față a de anul precedent: Pro Cinema (-10%), Pro 2 (-24%), Pro X (-8%) și Pro Gold (-5%). Intact Media Group, grupul deținut de familia lui Dan Voiculescu, are o cotă de 23,7%. Intact Media Group operează televiziunile Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel și ZU TV. Doar Antena 3 a înregistrat o creștere a volumului de audiență (2%). Celelalte stații au avut scăderi: Antena 1 (-4%), Antena Stars (-2%), Happy Channel (-27%) și ZU TV (-19). Trecerea în revistă a televiziunilor din cele două grupuri rivale arată, încă o dată, că în 2017 audiențele TV au scăzut. Cu excepția Pro TV, care a performat față de anul anterior. Cele două grupuri, Pro TV și Intact, cumulează o cotă de piață de 57%. Adică, 57% din volumul de audiență pentru reclamele TV, comandate în 2017, provine de la cele 10 televiziuni din cele două holdinguri. Analiza de piață din perspectivă naționalistă, ca s-o numim astfel, arată că 40% din volumul de publicitate este deținut de grupuri și televiziuni cu acționariat românesc. Restul de 60% este controlat de străini (printre care CME, Kanal D, Discovery, Disney, Sony, Turner).
http://www.forbes.ro/cum-si-au-impartit-televiziunile-tortul-publicitatii-2017-103720

Cătălin Dobre este Creative Director al rețelei de comunicare McCann Central Eastern Europe
Cătălin Dobre a fost numit Creative Director pentru McCann Central Eastern Europe. El își păstrează și funcția de Chief Creative Officer la McCann Worldgroup România. De la începutul acestui an, Cătălin Dobre a devenit Creative Director pentru McCann Central Eastern Europe. Cătălin Dobre și-a început cariera de publicitar în 2004, când s-a angajat copywriter la agenția McCann-Erickson România. De atunci, campaniile pentru care a lucrat au câștigat importante premii la festivalurile internaționale de publicitate precum Cannes, Eurobest, New York, Cresta și Golden Drum. Una dintre campaniile memorabile la care a contribuit Cătălin Dobre este „Ghiță Ciobanul” pentru Vodafone, campanie premiată la cele mai mari festivaluri din străinătate. În 2011, Cătălin Dobre a primit premiul de excelență din partea International Advertising Association, filiala România, pentru „dezvoltarea brandului ROM şi pentru contribuţia deosebită la construcţia brandului Vodafone”. De asemenea, Cătălin Dobre face parte din prima promoție a „Generației 30 sub 30”, din anul 2012, proiect al revistei „Forbes România”, ce prezintă poveștile de succes ale celor mai reprezentativi tineri români.
http://www.forbes.ro/catalin-dobre-este-creative-director-al-retelei-de-comunicare-mccann-central-eastern-europe-103757

NAT GEO WILD difuzează „Luna feline”
A opta ediție „Luna feline” are premiera duminică, 7 ianuarie, de la ora 19:00, pe National Geographic Wild, când începe seria de documentare despre felinele mari - printre care jaguarii din Brazilia, leii din Tanzania, gheparzii din Kenya și tigrii din India, informează Media Expres. Speciile de feline mari sunt în declin, iar ediția a opta a campaniei „Luna feline”, difuzată de Nat Geo WILD, aduce pe ecrane mai multe programe cu imagini extraordinare din punct de vedere vizual, dorind să atragă atenția încă o dată asupra pericolului ce amenință felinele mari din toată lumea, notează Media Expres. Documentarele din „Luna feline” includ printre altele fotografii National Geographic de Steve Winter și Bertie Gregory, care urmăresc și surprind imagini incredibile ale prădătorilor din Brazilia, în „Jaguar contra crocodil”; celebrul realizator Bob Poole dezvăluie povestea unei mame ghepard și a puilor săi în documentarul „Un om printre gheparzi”.
http://www.forbes.ro/nat-geo-wild-difuzeaza-luna-feline-103729

Situaţie incertă pentru Dragoş Pătraru la TVR: „Eu accept să nu fiu plătit în ianuarie. Pentru cine e important ca Starea Naţiei să tacă luna aceasta?“
„Starea Naţiei“, prezentată de Dragoş Pătraru, la TVR 1, este din nou pusă sub semnul întrebării. Realizatorul susţine că mâine se va decide dacă emisiunea sa revine de luni pe post şi sugerează că situaţia ar fi creată încă o dată pe fond politic. În ultima ediţie din 21 decembrie 2017, Dragoş Pătraru le spunea telespectatorilor că viitorul emisiunii „Starea Naţiei“ la postul public, la început de 2018, se află în incertitudine „din motive care îl depăşesc“ şi invoca „cenzura“ politică ca motiv ce i-ar putea împiedica revenirea pe micile ecrane în luna ianuarie.   „Dacă totul merge bine, din motive care mă depăşesc, ne vom vedea din 8 ianuarie tot aici. Desigur, vă povestesc eu tot. Dacă nu, înseamnă că partidul şi cenzura au învins încă o dată Starea Naţiei“, a spus Pătraru în ultima ediţie din decembrie.   Contactat de Pagina de Media, Pătraru a declarat că după două săptămâni de negocieri cu TVR, sâmbătă, 6 ianuarie, va avea loc „ultima rundă“.   TVR invocă motive financiare, dar Pătraru e dispus să nu fie plătit pe ianuarie Realizatorul a mai precizat că TVR doreşte să difuzeze reluări ale emisiunii „Starea Naţiei“ în luna ianuarie şi că a invocat drept cauză problemele financiare. Pătraru spune că s-a oferit inclusiv să lucreze gratis în luna ianuarie. Realizatorul a mai precizat că TVR doreşte să difuzeze reluări ale emisiunii „Starea Naţiei“ în luna ianuarie şi că a invocat drept cauză problemele financiare. Pătraru spune că s-a oferit inclusiv să lucreze gratis în luna ianuarie.   „În discuţiile pe care le-am avut, TVR a invocat probleme financiare, noi ajungând până la punctul în care am oferit gratuit licenţa şi formatul, oferindu-ne (noi nefiind plătiţi din bani publici, ci din surse proprii) să facem şi treaba departamentului de publicitate şi să vindem noi minute, echipa noastră de vânzări adică, ca să ne scoatem banii. Eu accept inclusiv să nu fiu plătit în ianuarie, le-am propus să nu ne dea deloc bani, urmând ca pe noi să ne susţină telespectatorii din donaţii. Dar problema TVR pare să fie cu totul alta. Nu înţeleg de ce în ianuarie TVR ne-a propus să difuzăm reluari. Pentru cine e important ca Starea să tacă în luna ianuarie? Râmâne valabil ce am spus la ultima emisiune, sper ca la întâlnirea de mâine interesul telespectatorilor să fie pus mai presus decât alte interese, ale celor care vor să controleze editorial televiziunea publică“, a declarat el pentru Pagina de Media.   Cu toate acestea, Dragoş Pătraru spune că, oricum, „echipa Starea Naţiei se va prezenta pe 8 ianuarie la treabă“, indiferent că emisiunea se va vedea la TVR sau altfel.
http://adevarul.ro/entertainment/tv/situatie-incerta-dragos-patraru-tvr-eu-accept-nu-fiu-platit-ianuarie-e-important-starea-natiei-taca-luna-aceastau-1_5a4f85e0d7af743f8d11753a/index.html

Audienţele televiziunilor în 2017: Antena 1 nu mai ţine telespectatorii la fel de aproape fără „Mireasă pentru fiul meu“
În anul care tocmai s-a încheiat, Pro TV a avut audienţe în creştere, în timp ce la Antena 1 au fost în scădere pe toate cele 3 categorii de public, la fel şi la Kanal D. Pro TV este tot numărul 1 în top, înregistrând chiar creşteri în audienţe anul trecut, comparativ cu 2016 – a crescut de la 680.000 de telespectatori la 730.000, arată Pagina de Media.   Antena 1 a rămas pe locul al doilea, însă cu mai puţini telespectatori, după media pe zi. Pagina de Media scrie că cel mai probabil tronsoanele din prima parte a zilei au „slăbit“ după ce postul a renunţat la reality-show-ul „Mireasă pentru fiul meu“. Astfel că de la 574.000 de telespectatori în 2016, Antena 1 a rămas în 2017 cu 475.000.   Şi Kanal D a pierdut telespectatori în 2017, însă scăderea este mai mică decât la Antena 1 -  de la 416.000, la 384.000.   După media pe zi, la nivel naţional, România TV a fost a patra televiziune şi în 2016 şi în 2017. Televiziunea de ştiri a avut şi o creştere a mediei de telespectatori - 256.000 de persoane - şi s-a distanţat de rivalul Antena 3, aflat pe locul 5, însă cu creşteri minore.
http://adevarul.ro/entertainment/tv/audientele-televiziunilor-2017-antena-1-nu-mai-telespectatorii-fel-aproape-mireasa-fiul-meu-1_5a4faf2dd7af743f8d1284c8/index.html

Telespectatorii vor avea un cuvânt de spus în alegerea câştigătorului „Exatlon“. În ce zile poate fi urmărită emisiunea
„Faimoşii“ şi „Războinicii“, cele două echipe care se vor lupta în Republica Dominicană, se pregătesc de competiţia Exatlon, ce va începe duminica aceasta la Kanal D. Cei de acasă îi vor putea vota pe concurenţi în timpul concursului. „Exatlon”, reality-ul care incepe duminica seara, la ora 20.00,  la Kanal D, aduce in ringul probelor 20 de concurenţi pregătiţi să facă faţă unei competiţii dure. Emisiunea va fi difuzată luni şi marţi seara, urmând ca, de săptămâna viitoare, „Exatlon“ să poată fi urmărit patru zile pe săptămână, de sâmbătă până marţi, tot de la ora 20.00. 
http://adevarul.ro/entertainment/tv/telespectatorii-vor-cuvant-spus-alegerea-castigatorului-exatlon-In-zile-urmarita-emisiunea-1_5a4f95b0d7af743f8d11df6f/index.html

Fanii „Game of Thrones“ mai au de aşteptat un an pentru ultimul sezon al serialului
Televiziunea HBO a confirmat, joi, că ultimul sezon al serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“, care va avea şase episoade, va fi lansat în anul 2019, scrie Reuters. HBO nu a precizat, însă, luna în care va avea premiera sezonului 8. În vara trecută, au început să circule zvonuri potrivit cărora ultimul sezon al show-ului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” nu va fi lansat în 2018. Pentru fanii serialului, nerăbdători să afle ce personaj va ocupa în final Tronul de Fier, aceasta va fi cea mai mare perioadă de aşteptare a unui nou sezon, notează AFP. Producţia ultimului sezon al show-ului a început în octombrie şi este de aşteptat ca filmările să se încheie la jumătatea acestui an.
http://adevarul.ro/entertainment/tv/fanii-game-of-thrones-mai-asteptat-an-ultimul-sezon-serialului-1_5a4f5cd4d7af743f8d1062e7/index.html

Ianuarie e luna felinelor la Nat Geo Wild
Jaguarii din Brazilia, leii din Tanzania, gheparzii din Kenya și tigrii din India se vor vedea la Nat Geo Wild, într-o serie de emisiuni dedicate felinelor. Toate emisiunile pe această tematică sunt reunite sub campania Luna Felinelor, ajunsă la cea de-a opta ediție. Luna Feline debutează în data de 7 ianurie 2018 la ora 19.00. Fotografii National Geographic Steve Winter și Bertie Gregory au surprins imagini ale prădătorilor de top ai Braziliei, în Jaguar contra crocodil. Realizatorul Bob Poole prezintă povestea unei mame ghepard și a puilor săi în documentarul Un om printre gheparzi; trei familii de lei se luptă pentru teritoriu, hrană și putere în serialul Regatul leilor.
https://www.paginademedia.ro/2018/01/ianuarie-luna-felinelor-nat-geo-wild

GLOBURILE DE AUR 2018 - câştigătorii celei de-a 75-a ediţii: "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri", patru premii; "Big Little Lies", patru trofee; "The Handmaid's Tale", cel mai bun serial-dramă
A 75-a ediţie a galei Globurilor de Aur a fost organizată duminică seară, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles, de Asociaţia presei străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association, HFPA). Drama "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri", de Martin McDonagh, conduce în topul premiilor dedicate cinematografiei, cu patru Globuri de Aur, în timp ce serialul HBO "Big Little Lies" a dominat categoriile dedicate televiziunii, cu patru trofee din şase nominalizări. "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" a primit unele dintre cele mai importante premii ale galei, cele pentru cel mai bun film-dramă, cel mai bun scenariu, cel mai bun rol principal feminin (Frances McDormand) şi cel pentru cel mai bun rol secundar masculin (Sam Rockwell), potrivitgoldenglobes.com. Lungmetrajul "The Shape of Water", de Guillermo del Toro, care primise cele mai multe nominalizări - şapte - la premiile Globul de Aur 2018, a plecat acasă doar cu două trofee, cel pentru regie şi cel pentru cea mai bună coloană sonoră, atribuit lui Alexander Desplat.
http://www.mediafax.ro/life-inedit/globurile-de-aur-2018-castigatorii-celei-de-a-75-a-editii-three-billboards-outside-ebbing-missouri-patru-premii-big-little-lies-patru-trofee-the-handmaid-s-tale-cel-mai-bun-serial-drama-foto-16919427

Una dintre semifinalele Eurovision România va avea loc în mina Rudolf din Salina Turda, la 86 metri adâncime
Una dintre cele cinci semifinale ale concursului naţional Eurovision va avea loc, în 11 februarie, la Salina Turda, judeţul Cluj, în mina Rudolf, la o adâncime de 86 de metri, transmite corespondentul Mediafax. Directorul Salinei Turda, Simona Baciu, a declarat, sâmbătă, că, în funcţie de amplasamentul scenei, se va stabili şi numărul de locuri pentru public. ”O semifinală a Eurovision va avea loc în 11 februarie în Salina Turda, judeţul Cluj, în mina Rudolf, la o adâncime de 86 de metri. În funcţie de amplasamentul scenei, se va stabili şi numărul de locuri pentru public, sunt detalii care vor fi cunoscute în perioada următoare”, a spus Baciu. În acest an vor fi organizate în România, în perioada ianuarie – februarie, cinci semifinale ale concursului Eurovision în cinci oraşe, selecţia naţională urmând să aibă loc în 25 februarie, cel mai probabil în Sala Polivalentă Cluj-Napoca. Finala concursului Eurovision va avea loc la Lisabona în 12 mai.
http://www.mediafax.ro/cultura-media/una-dintre-semifinalele-eurovision-romania-va-avea-loc-in-mina-rudolf-din-salina-turda-la-86-metri-adancime-16918611

"Bacalaureat", de Mungiu - cel mai bun film străin la gala National Society of Film Critics din SUA
Lungmetrajul "Bacalaureat", de Cristian Mungiu, a primit premiul pentru cel mai bun film străin la ediţia de anul acesta a galei organizate de prestigioasa National Society of Film Critics (NSFC) din SUA, potrivit Variety. La aceeaşi categorie de premii, care au fost decernate sâmbătă seară, au mai fost nominalizate lungmetrajele "Faces Places", de Agnes Varda, şi "BPM (Beats Per Minute)", de Robin Campillo. "Bacalaureat" spune povestea lui Romeo Aldea, medic într-un oraş mic din Transilvania, care depune toate eforturile pentru ca fiica sa, Eliza, să fie acceptată la o universitate britanică. Pentru îndeplinirea condiţiilor de acceptare îi lipseşte doar un mic pas, care nu ar trebui să îi pună probleme: să ia bacalaureatul. Totul se complică în momentul în care, în drum spre şcoală, Eliza este agresată. Cu toate că nu i se întâmplă nimic extrem de grav, năpădit de teama că fiica lui ar putea eşua la examen şi că diploma de bacalaureat nu va fi trimisă la timp, tatăl fetei începe să acţioneze uitând, totuşi, că în acest mod încalcă toate principiile pe care i le-a insuflat fiicei lui.
http://www.mediafax.ro/cultura-media/bacalaureat-de-mungiu-cel-mai-bun-film-strain-la-gala-national-society-of-film-critics-din-sua-16919153

Ştirile Pro TV au condus topul audienţelor în anul 2017
Ştirile Pro TV au condus topul audienţelor în anul 2017, iar spre deosebire de anul precedent, programul de la ora 19.00 a avut o creştere de cotă de piaţă de 4,3 puncte procentuale. În perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2017, programul principal de Ştiri al Pro TV, de la ora 19.00, a obţinut, pe segmentul publicului comercial, o medie de audienţă de peste două ori mai mare decât televiziunea clasată pe locul secund – 31,3% cotă de piaţă şi 8,8 puncte de rating, spre deosebire de Observatorul Antenei 1, care a avut 14,6% cotă de piaţă şi 4,1 puncte de rating, informează Pro TV. În minutul de maximă audienţă - înregistrat pe 8 februarie, la ora 19.38, cota de piaţă a atins 45,7 puncte procentuale la nivelul publicului comercial, iar la nivel naţional peste 3,2 milioane de români au urmărit Ştirile Pro TV.
https://www.news.ro/cultura-media/stirile-pro-tv-au-condus-topul-audientelor-in-anul-2017-1922404505392018011317555811

Cel de-al patrulea sezon al serialului „Bibliotecarii” va avea premiera, duminică, la DIVA
Cel de-al patrulea sezon al serialului „Bibliotecarii” va avea premiera la DIVA duminică, de la ora 19.00, informează postul de televiziune. Serialul „Bibliotecarii” are în centru o organizaţie antică ascunsă sub Biblioteca Publică Metropolitană din New York, care protejează lumea de realitatea magică şi secretă care ne înconjoară. Acest grup de personaje rezolvă mistere imposibile, luptă cu ameninţările supranaturale şi recuperează artefacte puternice din întreaga lume. În cel mai nou sezon, Eve (Rebecca Romijn), Flynn (Noah Wyle) şi echipa lor trebuie să salveze lumea din nou, dar cea mai mare provocare va fi una internă - care apare chiar în Bibliotecă.
https://www.news.ro/cultura-media/cel-de-al-patrulea-sezon-al-serialului-bibliotecarii-va-avea-premiera-duminica-la-diva-1922400306002018011117559137

Presedintele Vice Media si un alt angajat din conducerea companiei, suspendati pentru ca au fost acuzati de hartuire sexuala
Presedintele Vice Media, Andrew Creighton, si un alt angajat din conducerea companiei au fost suspendati pentru ca au fost lansate acuzatii de hartuire sexuala la adresa lor, urmand ca dupa finalizarea unor anchete sa fie stabilit daca acestia vor parasi sau nu functiile pe care le ocupa, scrie revista americana Variety, citata de News.ro. Luna trecuta, The New York Times a publicat un articol despre acuzatii de hartuire sexuala lansate la adresa lui Andrew Creighton si a lui Mike Germano, care ocupa functia de director al operatiunilor digitale. Decizia companiei de a ii concedia pe cei doi a fost anuntata in cadrul companiei, marti, printr-un mesaj transmis de Sarah Broderick, COO/CFO la Vice. Un reprezentant al Vice a refuzat sa transmita un punct de vedere cu privire la acest subiect. In nota trimisa in cadrul companiei, Broderick a subliniat ca Vice s-a angajat sa obtina pana in 2020 un raport de 50% femei si 50% barbati angajati "la fiecare nivel din cadrul organizatiei" si ca si-a propus sa stabileasca praguri salariale egale pana la sfarsitul acestui an.
http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-22207166-presedintele-vice-media-alt-angajat-din-conducerea-companiei-suspendati-pentru-fost-acuzati-hartuire-sexuala.htm

Disney la Ministerul Dezvoltării. Statul vrea animații 3D prin care să transmită că are bani de dat din fonduri UE
Ministerul Dezvoltării vrea 100 de spoturi video de câte 30 de secunde filmate în tehnică de animație 3D, care să fie difuzate pe principalele posturi românești de televiziune, precum și pe YouTube și Facebook și prin care să fie promovate oportunitățile de finanțare din fonduri UE de care beneficiază România până în 2020. În acest sens, ministerul are în vedere încheierea unui acord-cadru pe 1 an și jumătate cu 3 companii, valoarea totală estimată a acordului fiind de aproape 16 milioane lei cu tot cu TVA (13,33 milioane lei fără TVA). În acești bani intră nu doar producția, ci și achiziția de spațiu media TV pentru difuzarea spoturilor, precum și promovarea lor pe rețelele de socializare. Campania de comunicare video pregătită de instituție este la rândul său finanțată din fonduri UE, prin Programul Operațional Asistență Tehnică. Data limită de trimitere a ofertelor este 1 februarie, ora 16, acestea urmând să fie evaluate până cel târziu pe 26 februarie, ora 18.
https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/media-advertising-csr/video-disney-la-ministerul-dezvoltarii-statul-vrea-animatii-3d-prin-care-sa-transmita-ca-are-bani-de-dat-din-fonduri-ue-17555785

Redactorul şef al BBC China a demisionat din cauza diferenţelor salariale între bărbaţi şi femei
Carrie Gracie, redactorul şef al BBC China, a demisionat din postul ei de la filiala din Beijing, acuzând într-o scrisoare deschisă diferenţe salariale între angajaţii bărbaţi şi femei. BBC a fost criticat în mai multe rânduri pentru că plăteşte mai bine angajaţii bărbaţi şi are ca ţel ca, până în 2020, să remedieze această diferenţă. În luna iulie, a fost dezvăluit faptul că postul public îşi plăteşte cei mai importanţi angajaţi bărbaţi de cinci ori mai mult decât cel mai bine plătite angajate şi că două treimi dintre angajaţii care apar pe posturi câştigă cel puţin 150.000 de lire sterline pe an şi sunt bărbaţi, scrie Reuters.
https://www.news.ro/cultura-media/redactorul-sef-al-bbc-china-a-demisionat-din-cauza-diferentelor-salariale-intre-barbati-si-femei-1922405708002018010817565061
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL