×

Autorităţi -- Data și ora publicării: 08.01.2018 15:09:32

CNA-ȘEDINȚE / CNA își reia ședințele pe 2018 începând de marți, 9 ianuarie



București (MEDIA EXPRES) / 8 ian 2018 / CNA reia ședințele pe anul 2018 de marți, 9 ianuarie, de la ora zece, cu o ordine de zi pe care sunt mai multe puncte legate de partea administrativă a televiziunilor, radiourilor și distribuitorilor prin cablu, dar și reclamații sau autosesizări cu privire la emisiunile difuzate de televiziuni și radiouri.

Ședința va începe cu două solicitări din partea TERRA RADIO SRL Piatra Neamț pentru Terra Piatra Neamț - modificare structură serviciu de programe și CANARIS SRL Brașov pentru Super FM din Brașov - actualizare structură serviciu de programe.

CNA va discuta și o solicitare din partea Societății Naționale de Radiocomunicații pentru eliberarea unui aviz pentru retransmisia programului ShortWaveService (retransmisie ocazională în benzile de unde scurte).

RADIO-TV HORION SRL Craiova pentru Radio Horion din Craiova cere un acord de modificare a acționariatului, CLEVER MEDIA NETWORK SRL CLUJ-Napoca are în discuție modificarea denumirii și structurii de servicii de programe pentru LOOK TV (licențele de satelit și cablu) din Cluj-Napoca.

TELE 3 MEDIA SRL Tg. Jiu cere acordul pentru o modificare de acționariat pentru Tele 3 din Tg. Jiu, CEE BROADCASTING CO. SRL din București are o solicitare pentru modificarea denumirii serviciului de programe Chilli TV, iar IKO POLAND SRL București are o solicitare de modificarea denumirii unuia dintre acționari.

Trei cedări de licențe sunt pe ordinea de zi a CNA din prima ședință pe 2018: MULTIMEDIA TEF 2000 SRL Pitești cedează Muntenia FM din Pitești către VANBERRY BROADCASTING SRL Pitești, EAGLE MEDIA COMMUNICATIONS SRL solicită continuarea procedurii de cedare a licențe Stil FM din Călărași, iar ARD-SAT SA Bistrița cedează AS-TV Bistrița către UNDA MIRABIS SRL Bistrița, cu modificarea structurii serviciului de programe.

Pe ordinea de zi mai figurează, printre altele, decizii de autorizare (acordări/modificări) pentru televiziuni și radio și avize de retransmisie (eliberări, modificări, retrageri, notificări) pentru companiile de cablu.

INES GROUP SRL informează CNA cu privire la retragerea programului LINKPRESSTV din grila IPTV, iar ADWAY DIRECTION SRL solicită prelungirea termenului de intrare în emisie pentru Impuls TV.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL