×

Programe TV -- Data și ora publicării: 11.01.2018 16:15:54

DIVA-AUDIENȚE-RECORD / Diva a atins un maxim istoric de audiență în rândul publicului comercial feminin



București (MEDIA EXPRES) / 11 ian 2018 / DIVA a atins un maxim istoric de audiență în rândul publicului comercial feminin din mediul urban, cu vârste cuprinse între 25-55 de ani, în ultimele două luni ale anului 2017, potrivit unui comunicat difuzat de televiziune.

Diva a înregistrat în noiembrie și decembrie cele mai bune ratinguri din ultimii doi ani, cea mai bună cotă de piață din ianuarie 2012 până la acest moment DIVA a fost pe primul loc în topul televiziunilor internaționale de divertisment din România.

Filmele de Crăciun au avut un mare succes în rândul publicului DIVA, care a ales să intre în atmosfera sărbătorilor de iarnă cu ajutorul producțiilor difuzate între 6 noiembrie și 29 decembrie 2017, de luni până vineri, de la 10:00 la 21:00 și duminica, de la 16:00. Titluri precum “Înger de Crăciun” (cu Kristin Davis, Eric McCormack și Shirley MacLaine), “Timpul Crăciunului” (cu Oliver Hudson) sau “Spiritul Crăciunului” (cu Nicollette Sheridan) au adus cele mai generoase sărbători pentru DIVA - televiziunea de divertisment destinată femeilor.

Audiențele excepționale ale televiziunii DIVA din lunile noiembrie și decembrie au fost asigurate și de premierele în România ale serialelor “Anatomia lui Grey” (sezonul 10), “Hawaii 5.0” (sezonul 7), “Camera de gardă” (sezonul 2) și “Dr. Foster” (sezonul 2), precum și de filmele pentru întrega familiei: “Regele Leu”, “Grozavul şi puternicul Oz”, “Alice în Ţara Minunilor” și “Maleficent”.
DIVA este o televiziune de divertisment “cu design feminin”, care face parte din portofoliul internațional al NBCUniversal.

Audiențele au fost furnizate de Kantar Media /TechEdge. Target femei, urban, 25-55 ani și Ind 4+, 2017 (până la 25 decembrie 2017.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL