×

Programe TV -- Data și ora publicării: 22.01.2018 16:39:00

HISTORY-PROGRAME-FEBRUARIE / History difuzează în februarie două documentare de investigație



București (MEDIA EXPRES) / 22 ian 2018 / History difuzează în februarie două documentare de investigație „Operațiuni clandestine” de vineri, 2 februarie, de la ora 22.00 și „Cazul ucigașului Zodiac” de vineri, 9 februarie, de la ora 22:00.

„Operațiuni clandestine” prezintă cercetările fostului agent CIA Barry Eisler, ale jurnalistului Steve Volk şi ale cineastului Chris Garetano prin încrengătura de mituri, conspiraţii şi acuzaţii care înconjoară o bază militară abandonată, supranumită “Baza eroilor” din Montauk, Long Island.

Guvernul SUA susține că aici a funcţionat o bază militară care a contribuit la apărarea naţiunii americane, în vreme ce de decenii circulă zvonuri potrivit cărora între zidurile sale ar fi ascunse urmele unei conspiraţii de amploare. După al Doilea Război Mondial, guvernul american a făcut experimente pe proprii cetăţeni, în cadrul unor programe precum Experimentele Tuskegee sau MK Ultra.

Investigația încearcă să afle dacă e posibil ca Baza eroilor - cu zvonurile despre experimente de control al minţii, teste cu LSD, răpiri de copii sau călătorii în timp - să fie un nou exemplu de acest fel și până unde au mers experimentele.

„Criminalul Zodiac”, unul dintre cei mai brutali criminali în serie americani, rămas anonim, care a terorizat oraşul San Francisco la sfârşitul anilor 1960, ucigând cinci femei şi bărbaţi şi lăsând în urmă bizare mesaje cifrate.

În acest nou documentar produs de realizatorii serialului “Pe urmele lui Hitler”, Sal LaBarbera, detectivul cu cele mai numeroase succese din istoria LAPD (peste 6.000 de cazuri rezolvate), colaborează cu o echipă de elită de spărgători de coduri şi agenţi FBI, activi şi pensionaţi, pentru a-l vâna pe Zodiac.

Cheia este o nouă şi inovatoare tehnologie numită “Investigaţia Dublu Helix”. Cu ajutorul specialistului în decodificări Kevin Knight, membrii echipei încearcă să-l prindă pe Zodiac folosind o abordare modernă - “decodifică omul şi vei sparge codul”.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL