×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 16.02.2018 13:27:53

UPC ROMANIA-CONDUCERE-NUMIRE / Mihnea Rădulescu va conduce UPC România de la 1 aprilie



București (MEDIA EXPRES) / 16 feb 2018 / UPC separă conducerea rețelei din Ungaria de cea din România, de la 1 aprilie 2018, odată cu plecarea lui Robert Redelanu și numirea lui Mihnea Rădulescu în funcția de director general al UPC România.

Mihnea Rădulescu este în prezent vicepreședinte pentru operațiunile B2B din UPC CEE (Europa Centrală și de Est), coordonând activitățile pentru divizia business din România, Ungaria, Polonia, Slovacia și Cehia.

Schimbările organizaţionale ale operaţiunilor din Europa Centrală şi de Est începând cu 1 aprilie 2018 îl vor propulsa pe Robert Redeleanu, în prezent director general al UPC România şi UPC Ungaria, în funcția de director general al UPC Polonia, acesta păstrând totodată funcția și funcția din Ungaria. Redeleanu îi succede lui Frans-Willem de Kloet, actualul CEO UPC Polonia, care a decis să părăsească Liberty Global.

“Sunt încântat să preiau noua responsabilitate în cadrul UPC CEE și să mă alătur echipei UPC Polonia. Vreau să mulțumesc echipei mele din România pentru rezultatele extraordinare pe care le-am obținut în acești cinci ani și pentru pasiunea cu care am reușit constant să oferim cele mai bune experiențe digitale pentru clienții noștri. Mă bucur că Mihnea va conduce o echipă excelentă şi o companie în continuă creștere și îi doresc mult succes în noul rol”, a declarat Robert Redeleanu.

“Preiau conducerea unei echipe cu rezultate remarcabile, care a reușit atât în 2017, cât și în anii anteriori, să aibă o creștere accelerată pentru toate segmentele de business. Sunt convins că împreună vom continua strategia foarte bine definită a UPC de a aduce clienților produse și servicii inovatoare la cele mai înalte standarde și vom duce mai departe povestea de succes a companiei UPC România”, a declarat Mihnea Rădulescu.

Robert Redeleanu a fost numit Director General pentru UPC România în iunie 2015. Anterior, Robert Redeleanu a  ocupat funcția de Chief Marketing Officer pentru UPC România, începând cu 2013. Robert Redeleanu şi-a început cariera în cadrul Unilever South Central Europe și, în peste 20 de ani de activitate, a avut o carieră locală şi internaţională, cu experienţă extinsă în operațiuni, marketing şi vânzări în diferite organizații.

Mihnea Rădulescu și-a început cariera în cadrul Liberty Global în 2013 în România unde, ca parte a echipei locale de management a dezvoltat şi implementat o serie de proiecte strategice de succes. Din 2015, Mihnea Rădulescu a fost numit vicepreşedinte responsabil pentru proiectele strategice şi membru în echipa de top management a UPC în regiunea Europa Centrală şi de Est.

Din 2016 a preluat atribuțiile de coordonare ale diviziei Business-to-Business ale întregii regiuni CEE, obţinând rezultate deosebite în ansamblul rezultatelor companiei. Anterior experienţei din Liberty Global, Mihnea Rădulescu a facut parte din echipa Roland Berger Strategy Consultants din România timp de aproape şapte ani, acoperind prin proiectele derulate o arie variată de domenii, cum ar fi dezvoltarea de strategii de creştere sau integrări de companii în industrii precum telecom, bunuri de larg consum sau retail.

Mihnea Rădulescu are o diplomă de master la Norwegian School of Management din Oslo şi este absolvent al Academiei de Studii Economice din București (Relații Economice Internaționale).
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL