Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.06.2019
Data ultimei ştiri: 25.06.2019 18:54:04
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată

:

Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 __Editorial____ 29.03.2018 15:54:04
AMAZON-DISNEY-EXCLUSIVITATE / Amazon Prime a anunțat primele exclusivități Disney
// de Mihai Pavelescu //
București (MEDIA EXPRES) / 29 mar 2018 / Presa internațională anunță că Amazon a cumpărat primele drepturi exclusive pentru țări din Europa, pentru două seriale Disney, în vreme ce rivalul Netflix va pierde probabil, de anul viitor, drepturile de difuzare pentru producțiile Disney, inclusiv titlurile Marvel.

Amazon a anunțat că lansează exclusiv două noi seriale în Prime Video, ca parte a unui nou contract cu Disney EMEA, primul fiind serialul SF cu mistere „The Crossing” , ce va fi lansat în Marea Britanie și Irlanda din 3 aprilie, și în Germania, Elveția, Italia și Austria din 27 aprilie.

“The Crossing” spune povestea unui grup de refugiați de peste 250 de ani din viitor, dintr-o țară răvășită de război, care caută azil într-un oraș din America.

De asemenea, serialul cu personaje Marvel „Cloak & Dagger” va fi lansat în Marea Britanie, Irlanda, Germania, Austria, Elveția, Franța și Italia în luna iunie, la o zi după premiera în SUA.

Serialul spune povestea a doi adolescenți care se trezesc cu puteri supranaturale.

Este prima oară când Amazon lucrează cu Disney cu exclusivități în distribuția online, notează presa internațională, după ce Disney a anunțat că și-a propus să lanseze propriul său serviciu de tip SVOD (video la cerere pe bază de abonament) anul viitor și nu a mai semnat continuarea contractului pentru prima opțiune la distribuție cu Netflix.

Atât Netflix, cât și Amazon Prime (sub denumirea Prime Video) sunt disponibile și în România, cu mențiunea însă că Prime Video are o ofertă de titluri semnificativ redusă pentru țara noastră, spre deosebire de serviciile pe care Amazon le oferă în țările dezvoltate din vestul Europei.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.