Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.06.2019
Data ultimei ştiri: 25.06.2019 18:54:04
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată

:

Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 __Editorial____ 18.04.2018 12:33:53
STUDENȚI-WORKSOP-PROGRAMARE / EESTEC invită studenții să se înscrie la workshopul de/code/IT 2 până la 29 aprilie
București (MEDIA EXPRES) / 18 apr 2018 / EESTEC LC București cheamă studenții de la universitățile tehnice din țară să se înscrie la ediția a doua a workshopului internațional de/code/IT 2, ce se va desfășura în perioada 7-11 mai, în cadrul Universității Politehnica din București, având ca obiectiv dezvoltarea de soluții software în regim de lucru real similar corporațiilor din domeniu.

Înscrierile sunt deschise online la adresa: eestec.ro/decode/registration până la data de 29 aprilie.

Ediția de anul acesta a workshopului are ca scop utilizarea și învățarea codului "Git" și aduce la București studenți din universități din Budapesta, Atena, Belgrad, Cracovia, Ljubljana și Madrid, reunim cei mai influenți oameni din domeniu și, de asemenea, cei mai pregătiți studenți ai universităților participante.

Fiecare zi va cuprinde o parte de predare („lectures”), urmată apoi de sesiuni de lucur („working session”), în cadrul unor echipe formate din câte patru persoane. Activitatea va fi monitorizată de „mentori”. Ultima zi a workshop-ului este destinată prezentării aplicațiilor dezvoltate în cadrul workshopului.

După ce anul trecut evenimentul a fost dedicat dezvoltării aplicațiilor în Android, ediția de anul acesta va învăța participanții să lucreze cu Git, care este un sistem pentru controlul versiunii având ca scop urmărirea schimbărilor care apar fișierele dintr-un computer și coordonarea muncii cu fișiere în echipe de mai mulți operatori. Codul este folosit cel mai des pentru managementul codurilor sursă de către dezvoltatorii de software, dar poate fi de asemenea folosit pentru a contabiliza schimbările din orice fel de fișiere.

EESTEC LC București este o organizație de tineret non-guvernamentală înființată în România în anul 2003 având ca misiune „asigurarea unei educații complementare în Universitatea Politehnică din București, pentru studenti care doresc să își lărgească orizonturile și să își pună în practică abilitățile personale”. Organizația face parte din asociația academică internațională cu același nume care se regăsește în 54 de centre universitare din Europa.

Acronimul EESTEC vine de la denumirea în engleză a asociației „Electrical Engineering Students' European Association”, care a fost înființată în Olanda în anul 1986.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.