×

Editorial -- Data și ora publicării: 18.04.2018 12:33:53

STUDENȚI-WORKSOP-PROGRAMARE / EESTEC invită studenții să se înscrie la workshopul de/code/IT 2 până la 29 aprilie



București (MEDIA EXPRES) / 18 apr 2018 / EESTEC LC București cheamă studenții de la universitățile tehnice din țară să se înscrie la ediția a doua a workshopului internațional de/code/IT 2, ce se va desfășura în perioada 7-11 mai, în cadrul Universității Politehnica din București, având ca obiectiv dezvoltarea de soluții software în regim de lucru real similar corporațiilor din domeniu.

Înscrierile sunt deschise online la adresa: eestec.ro/decode/registration până la data de 29 aprilie.

Ediția de anul acesta a workshopului are ca scop utilizarea și învățarea codului "Git" și aduce la București studenți din universități din Budapesta, Atena, Belgrad, Cracovia, Ljubljana și Madrid, reunim cei mai influenți oameni din domeniu și, de asemenea, cei mai pregătiți studenți ai universităților participante.

Fiecare zi va cuprinde o parte de predare („lectures”), urmată apoi de sesiuni de lucur („working session”), în cadrul unor echipe formate din câte patru persoane. Activitatea va fi monitorizată de „mentori”. Ultima zi a workshop-ului este destinată prezentării aplicațiilor dezvoltate în cadrul workshopului.

După ce anul trecut evenimentul a fost dedicat dezvoltării aplicațiilor în Android, ediția de anul acesta va învăța participanții să lucreze cu Git, care este un sistem pentru controlul versiunii având ca scop urmărirea schimbărilor care apar fișierele dintr-un computer și coordonarea muncii cu fișiere în echipe de mai mulți operatori. Codul este folosit cel mai des pentru managementul codurilor sursă de către dezvoltatorii de software, dar poate fi de asemenea folosit pentru a contabiliza schimbările din orice fel de fișiere.

EESTEC LC București este o organizație de tineret non-guvernamentală înființată în România în anul 2003 având ca misiune „asigurarea unei educații complementare în Universitatea Politehnică din București, pentru studenti care doresc să își lărgească orizonturile și să își pună în practică abilitățile personale”. Organizația face parte din asociația academică internațională cu același nume care se regăsește în 54 de centre universitare din Europa.

Acronimul EESTEC vine de la denumirea în engleză a asociației „Electrical Engineering Students' European Association”, care a fost înființată în Olanda în anul 1986.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL