×

Programe TV -- Data și ora publicării: 08.05.2018 15:54:14

E!-NUNTA REGALĂ-EMISIUNI / E! va difuza în direct Nunta Regală de la Londra și mai multe programe dedicate evenimentului



București (MEDIA EXPRES) / 8 mai 2018 / E! va difuza în luna mai diferite programe despre familia regală din Marea Britanie care vor culmina cu evenimentul anului, „E! Live From The Royal Wedding”, sâmbătă, 19 mai, de la ora 12:00 - o transmisiune în direct de la Castelul Windsor, relatată de experta în celebrități Giuliana Rancic, fashion stylist-ul celebrităților Brad Goreski, expertul regal E! News Chief Correspondent, Melanie Bromley și reporterul E! din Marea Britanie, Sarah-Jane Crawford.

Emisiunea va continua timp de cinci ore cu transmisii În direct de pe platforme diferite, iar seria se va încheia cu “E! Royal Wedding Rundown”, o recapitulare de o ora a evenimentului istoric, duminică, 20 mai de la ora 23:00.

Ziua specială de transmisiuni în direct este produsă de Wilshire Studios.

Programele speciale încep din 9 mai, la ora 22:00, cu „The Real Princess Diaries: From Diana to Meghan”, un program special despre nunți, ce își propune să aducă în prim plan viitorul prințeselor moderne studiind viața a trei femei memorabile: Diana, Prințesa de Wales, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, și Meghan Markle.

„The Real Princess Diaries: From Diana to Meghan” este un program special despre regalitate, cultura pop și stil cu Karamo Brown (Queer Eye), Michelle Lee (Editor Șef la revista Allure), Melanie Bromley, Zanna Roberts Rassi (Senior Fashion Editor la revista Marie Claire), Heather Cocks & Jessica Morgan (The Fug Girls, “gofugyourself”) și mulți alții.

Programul special analizează cum membrii familiilor regale din zilele noastre redefinesc acest statut prin stilul lor de viață, stilul vestimentar, filantropie și viața lor socială. Telespectatorii vor putea să privească retrospectiv la standardele impuse de Diana pentru următoarele generații, cum Kate i-a urmat exemplul și cum Meghan va schimba percepția asupra familiei regale a Regatului Unit.

E! News va difuza toată săptamâna conținut dedicat nunții regale pe măsură ce se apropie ceremonia și știri despre pregătirile de ultimă oră furnizate de expertul în regalitate Melanie Bromley în direct de la Londra si Windsor cu informații noi despre Prințul Harry și Meghan.

Informații despre așteptatul eveniment vor fi furnizate și în cadrul programului Daily Pop începând din 7 mai. În plus, E! News va analiza în detaliu viața și iubirea doamnelor din familia regală și va prezenta detaliile grandiosului eveniment împânzit de staruri.

Fanii E! News pe Instagram vor regăsi detalii ale ediției speciale prin Instagram Stories pe durata evenimentului din 19 mai, pot urmări fiecare moment pe măsură ce evenimentele se desfășoară și pot arunca o privire in culise pe E! News în mediul digital și @enews pe rețelele sociale (Instagram, Twitter și Facebook) dar și pe @e_news pentru Snapchat.

Program TV:
Miercuri, 9 mai de la 22:00
Programul special „E! The Real Princess Diaries: From Diana to Meghan” aduce în discuție evoluția vieții regale și viitorul prințeselor contemporane prin prisma a trei femei : Diana, Printesa de Wales, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge și Meghan Markle.
Începând de luni, 7 mai
Pe măsură ce evenimentul se apropie, Daily Pop și E! News vor difuza știri despre nunta regală furnizate de corespondentul E! expertul regal Melanie Bromley care va intra în legătură directă din Londra și Windsor, Anglia și va furniza știri la minut despre Prințul Harry și Meghan, dar și despre ultimele pregătiri ale evenimentului. În plus, E! News va aduce fanilor toate detaliile acestui eveniment împânzit de staruri.

19 mai de la 12:00
„E! Live From the Royal Wedding” – transmisiunea de cinci ore, în direct – găzduită de expertul în cultura pop Giuliana Rancic, celebrity fashion stylist Brad Goreski, expertul regal E! News Chief Correspondent Melanie Bromley și prezentatoarea E! din Regatul Unit, Sarah-Jane Crawford.

20 mai de la 23:00
„E! Royal Wedding Rundown, o recapitulare de o oră după transmisiunea în direct a evenimentului istoric difuzat de E!

În România televiziunea E! Este retransmisă de RCS-RDS (DIGI), Telekom România, UPC România, NextGen, Orange și Ines.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL