×

Revista presei -- Data și ora publicării: 11.05.2018 13:49:08

REVISTA PRESEI / 11 mai 2018 /



Radiocom pierde 2,3 milioane de lei pe lună după încetarea emisiei analogice de către TVR
Liberty Global nu a vândut toate operaţiunile din România. Cu ce rămâne UPC pe piaţa locală
Audiențele televiziunilor de documentare (tematice) – APRILIE 2018
Profit net și afaceri în creștere marginală pentru operatorul rețelei de fibră optică a Capitalei, Netcity
Itsy Bitsy a investit peste 100.000 de euro în modernizarea studioului
Noi înregistrări cu şefa TVR: „Ăia de la ştiri sunt o haită. Mi-aduc aminte când l-am dat afară pe Mîndruţă, fix pe chestii d-astea“
Când începe noul sezon „Gospodar fără pereche“: Anamaria Prodan le prezintă telespectatorilor noii concurenţi
Benedict Cumberbatch este Patrick Melrose într-o miniserie difuzată de HBO GO
Jocurile de putere au mai adus o amendă la Realitatea TV: 15.000 de lei. Reprezentantul postului: „Se spune că domnul Rareș Bogdan iubește mai mult hiperbolizarea, în timp ce alții iubesc mai mult metafora”
Reprezentanţii României nu s-au calificat în finala Eurovision 2018, pentru prima dată după 14 ani
Digi Communications NV anunţă conferinţa telefonică cu investitorii pentru prezentarea rezultatelor financiare pentru Trimestrul I 2018
Împreună cu UPC, Vodafone poate ataca poziţia de lider pe piaţa locală de telecom
Mihaela Ioniţă, directorul juridic şi de relaţii al Telekom România, pleacă după 12 ani din grup
Serialul „Patrick Melrose”, cu Benedict Cumberbatch în rolul principal, din 14 mai pe HBO GO
Performanţa României la Eurovision, criticată pe reţelele de socializare: Ruşine TVR! The Humans: Noi nu ne oprim aici!
Georgică Severin, despre mesajul Colectivului Jurnaliştilor din SRR: Este fals

....

Radiocom pierde 2,3 milioane de lei pe lună după încetarea emisiei analogice de către TVR

TVR a comunicat la 10 mai faptul că după oprirea emisiei analogice terestre, de la 1 mai 2018, face economii de 2,3 milioane de lei pe lună, bani pe care trebuia să-i plătească către compania de stat Radiocom pentru asigurarea acestui serviciu, informează Media Expres. Oprirea emisiei analogice a determinat Radiocom să protesteze public și să sesizeze mai multe instituții ale statului, printre care și Consiliul Național al Audiovizualului, subiectul fiind dezbătut în ședința din 8 mai fără niciun rezultat, notează Media Expres. TVR a decis ca emisia terestră a televiziunii publice să fie complet digitală, începând cu 1 mai a.c., având în vedere că aceasta acoperă, în prezent, peste 90% din populaţie, potrivit unui comunicat din 10 mai. De asemenea, acoperirea teritoriului naţional este realizată prin emisia digitală pe satelit în proporţie de 100%, cu recepție gratuită, iar potrivit ANCOM la 30.06.2017, rata de penetrare la nivelul de gospodării a serviciilor de retransmisie a programelor audiovizuale era de 98%: prin reţele de cablu: 65,1%; satelit (DTH): 31,5%; IPTV: 1,42%. Prin portalul TVR+ programele pot fi accesate online, gratuit.
https://www.forbes.ro/radiocom-pierde-23-milioane-de-lei-pe-luna-dupa-incetarea-emisiei-analogice-de-catre-tvr-116937

Liberty Global nu a vândut toate operaţiunile din România. Cu ce rămâne UPC pe piaţa locală

Liberty Global a vândut operaţiunile din România, Germania, Republica Cehă și Ungaria însă a păstrat o divizie şi rămâne astfel în Europa şi pe piaţa locală. Vodafone va achiziţiona operaţiunile Liberty Global din România, Germania, Republica Cehă şi Ungaria, printr-o tranzacţie cu o valoare de 18,4 miliarde de euro. În urma achiziţiei, Vodafone va avea una dintre cele mai mari infrastructuri din Europa de reţea de nouă generaţie, cu 54 de milioane de gospodării. Tranzacţia va fi revizuită şi aprobată de Comisia Europeană. Încheierea contractului va avea loc la jumătatea anului 2019. Liberty Global va păstra diviziile de televiziune prin satelit în România, Polonia, Ungaria, Cehia şi Slovacia. “UPC DTH – divizia operaţiunilor de televiziune prin satelit din Polonia, Ungaria, România, Cehia şi Slovacia – ramane parte a Liberty Global” au declarat pentru Capital oficialii companiei. Focus Sat, divizia prin satelit a UPC România avea peste 360.000 de clienţi la sfârşitul anului trecut.
http://www.capital.ro/liberty-global-nu-a-vandut-toate-operatiunile-din-romania.html

Audiențele televiziunilor de documentare (tematice) – APRILIE 2018

Scăderea ratingurilor pe piața TV din aprilie, din cauza încălzirii vremii, care i-a scos pe români din case, a afectat și segmentul televiziunilor de documentare. Nu s-au înregistrat scăderi importante față de luna martie pentru că aceste televiziuni au audiențe reduse pe tot parcursul anului. Este o nișă aproape invizibilă pentru români. Cota de piață a celor șapte televiziuni tematice, prezente în sondajele de audiență, abia depășește 1% la nivel național (1,66%). Adică, 1,66% dintre românii care s-au uitat la televizor în luna aprilie au urmărit cel puțin un program difuzat de aceste televiziuni. În mediul urban, cota de vizionare a fost ceva mai mare: 2,18%. Toate cele șapte televiziuni au o cotă de piață aproximativ egală cu a televiziunii de stat TVR 1 (2,13%). History este televiziunea cu cea mai mare audiență pe această nișă, la nivel național: 15.000 de telespectatori pe minut (toată ziua), conform măsurătorilor Kantar Media. În topul general, History ocupă locul 35 din 62 de stații măsurate. Cu o medie de 11.000 de telespectatori pe minut (toată ziua), Discovery ocupă locul 42 în clasamentul general, la nivel național. De altfel, televiziunile de documentare (tematice) se plasează în a doua jumătate a topului, unele având cele mai mici audiențe generale de pe piața TV, precum Da Vinci Learning (1.000 de persoane pe minut, național) și Animal Planet (3.000). În afara dezinteresului manifestat de români pentru aceste programe, un rol important în obținerea audienței îl joacă și distribuția acestor televiziuni în rețelele de cablu TV. Cu aceste audiențe foarte mici, variațiile de rating lunar sunt irelevante pentru televiziunile de pe această nișă. https://www.forbes.ro/audientele-televiziunilor-de-documentare-tematice-aprilie-2018-116872

Profit net și afaceri în creștere marginală pentru operatorul rețelei de fibră optică a Capitalei, Netcity

Afacerile Netcity Telecom au crescut cu 1,04% în 2017, la 42,3 milioane de lei, iar profitul net a avansat cu 3,4%, la 18,02 milioane de lei, potrivit datelor companiei. Datoriile au crescut de peste patru ori, de la 25,2 milioane de lei în 2016 la 107,96 milioane de lei în 2017, în timp ce creanțele au coborât cu 3%, la 6,04 milioane de lei.
https://www.profit.ro/stiri/profit-net-si-afaceri-in-crestere-marginala-pentru-operatorul-retelei-de-fibra-optica-a-capitalei-netcity-18095044

Itsy Bitsy a investit peste 100.000 de euro în modernizarea studioului

Itsy Bitsy FM a investit recent în dotarea studioului principal, cu cea mai nouă tehnologie audio, în aplicaţia, care face ca postul să poată fi ascultat oricând şi oriunde. Itsy Bitsy FM este primul radio din România, care şi-a echipat studioul de emisie cu ultima tehnologie audio over IP. Aparatura a fost achiziţionată de la producătorul American Wheatstone. Investiţia de peste 75.000 euro se traduce în beneficii concrete pentru ascultători: calitatea sunetului mult mai bună prin ultimul model de procesor de sunet de la ORBAN, o conectare mai bună cu realizatorii, un număr mai mare de invitaţi în studio etc. „Mereu am căutat să răspundem nevoilor ascultătorilor noștri mari și mici. Între radiourile românești, la Itsy Bitsy FM avem publicul cel mai dinamic, activ și conectat la tehnologie. Acum ne-am modernizat și suntem în pas cu publicul, avem o conexiune și mai puternică cu ascultătorii noștri mari și mici. „declară fodatoarea Itsy Bitsy, Nadia Tătaru. Itsy Bitsy FM este primul post de radio din România, care folosește un număr scurt Star Number. De acum înainte, ascultătorii pot contacta rapid și simplu radioul lor preferat, prin apelarea numărului *ITSY adică *4879. Numărul poate fi apelat la nivel național (tarif normal în rețea). În plus, Itsy Bitsy FM este primul post de radio din România prezent în aplicația mobilă Star Phone, care oferă o conexiune simplă și rapidă cu utilizatorii.
https://www.forbes.ro/itsy-bitsy-investit-peste-100-000-de-euro-modernizarea-studioului-116904

Noi înregistrări cu şefa TVR: „Ăia de la ştiri sunt o haită. Mi-aduc aminte când l-am dat afară pe Mîndruţă, fix pe chestii d-astea“

Dragoş Pătraru a dat publicităţii noi înregistrări cu preşedintele-director general al Televiziunii Române, Doina Gradea, care cataloghează drept „haită“ jurnaliştii de la Ştiri şi se arată nemulţumită de faptul că un reporter a trimis o solicitare Consiliului Europei privind legile Justiţiei din România. De asemenea, şefa instituţiei susţine că l-a dat afară pe Lucian Mîndruţă şi îi sugerează lui Pătraru să facă emisiuni mai soft. HotNews a publicat noi înregistrări audio în care preşedintele-director general al TVR, Doina Gradea, este surprinsă în timp ce se exprimă în termeni jignitori când vorbeşte despre jurnaliştii de la Ştirile TVR. „A fost atât de bine cu regele şi-au muncit oamenii ăştia de au înebunit, au căpiat. Problema e când ţi-e lumea mai dragă fac ăştia câte una! Ăia de la Ştiri. Băi, sunt o haită acolo, să-mi bag p**a dacă n-ar trebui să te duci director la ştiri (se adresează lui Dragoş Pătraru - n.r.). Mă jur! Bai, m-am căcat pe mine, mi-aduc aminte pe vremuri când l-am dat afară pe Mîndruţă, fix pe chestii de astea...pe Mândruţă!“, spune Doina Gradea. Şefa TVR continuă prin a-şi arăta nemulţumirea faţă de un jurnalist care a întrebat Comisia Europeană ce părere are despre Legile Justiţiei din România fără a se consulta cu superiorii şi susţine că ea a fost cea care l-a concediat pe Lucian Mîndruţă de la Pro TV pentru un motiv similar.
http://adevarul.ro/entertainment/tv/noi-inregistrari-sefa-tvr-Aia-stiri-haita-acolo-sa-mi-bag-pa-mi-aduc-aminte-l-am-dat-afara-mindruta-fix-chestii-d-astea-audio-1_5af54cdcdf52022f75d7a5bf/index.html

Când începe noul sezon „Gospodar fără pereche“: Anamaria Prodan le prezintă telespectatorilor noii concurenţi

Cel de-al doilea sezon „Gospodar fără pereche“ debutează pe 24 mai, de la ora 21.30, la PRO TV cu un prim episod în care telespectatorii îi vor cunoaşte pe fermierii dornici de a-şi face un rost în viaţă alături de sufletul pereche! Anamaria Prodan Reghecampf va prezenta pe rând cei 13 gospodari cu pasiunile, dorinţele, familiile, gospodăriile şi obiceiurile lor. Fiecare gospodar va avea parte de un portret complet prin care cei de acasă să îi cunoască cât mai bine, să vadă cum trăiesc, care sunt principalele lor activităţi zilnice, dar şi cum îşi doresc ei să fie femeia alături de care să îşi petreacă viaţa. Astfel, cele de acasă interesate de gospodarii prezentaţi se pot înscrie după ce şi-au făcut deja o părere despre cine ar fi cel mai potrivit pentru ele.
http://adevarul.ro/entertainment/tv/cand-incepe-noul-sezon-gospodar-pereche-anamaria-prodan-prezinta-telespectatorilor-noii-concurenti-1_5af471eadf52022f75d115ae/index.html

Benedict Cumberbatch este Patrick Melrose într-o miniserie difuzată de HBO GO

Patrick Melrose, noul serial cu Benedict Cumberbatch în rolul principal, va avea premiera pe platforma HBO GO pe 14 mai. Miniseria, o producție Showtime și Sky Atlantic, bazată pe seria de romane scrise de Edward St. Aubyn, prezintă povestea lui Patrick Melrose, care provine dintr-o familie privilegiată, dar a avut o copilărie traumatizantă, urmată de abuz de substanțe și, în cele din urmă, de recuperare. Producția va avea 5 episoade de o oră, fiecare reprezentând unul dintre cele cinci romane. Benedict Cumberbatch îl interpretează pe Patrick Melrose, un playboy aristocrat și incredibil de amuzant, care încearcă să scape de urmele lăsate de un tată abuziv și o mamă care a trecut cu vederea comportamentul acestuia. Patrick Melrose face o critică a clasei britanice bogate în timp ce urmărește odiseea înfiorătoare a personajului principal.
https://www.paginademedia.ro/2018/05/benedict-cumberbatch-patrick-melrose-hbo-go

Jocurile de putere au mai adus o amendă la Realitatea TV: 15.000 de lei. Reprezentantul postului: „Se spune că domnul Rareș Bogdan iubește mai mult hiperbolizarea, în timp ce alții iubesc mai mult metafora”

Consiliul Național al Audiovizualului a decis amendarea postului Realitatea TV pentru două ediții ale emisiunii Jocuri de putere din 16 și 17 noiembrie 2017, în care s-a discutat despre congresul PSD de la Herculane, despre Liviu Dragnea și despre Tel Drum. Dintre afirmațiile lui Rareș Bogdan care au atras atenția membrilor: „Am asistat la halucinații colective în după-amiaza asta. Nu cred că a fost abuz de droguri, cred că nu consumă, totuși, droguri! Dar, cu siguranță, halucinațiile colective au fost generate de ticăloșie care a fost combinată cu impotență guvernamentală. Puteți alege una dintre ele, care vreți, toate se potrivesc.” „În loc să nu riște viitorul partidului pentru următorii douăzeci de ani, PSD a strâns rândurile în jurul unui lider penal. Își asumă un mesaj pe care îl cred doar nerozii, doar proștii absoluți, doar… sau ticăloșii sau unii cu educație extrem de precară.” Mai există unul sănătos la cap acolo? Domne, rezoluția rămâne o pată neagră… domne, este un act de demență! Deci, această rezoluție este un act complet de… nu poate… aia nu poate să o elibereze decât niște bolnavi psihici. Daci citiți… nu exagerez deloc, vă rog frumos, deci nu exagerez deloc! Citiți-o!
https://www.paginademedia.ro/2018/05/cna-realitatea-tv-amenda-15000

Reprezentanţii României nu s-au calificat în finala Eurovision 2018, pentru prima dată după 14 ani

România nu s-a calificat în finala Eurovision 2018, după ce trupa The Humans nu a reuşit să obţină un punctaj suficient de mare de la juriile de specialitate şi telespectatori. Acest eşec exclude astfel ţara noastră din rândul celor şase state care, din 2004, au reuşit să se califice de fiecare dată în ultimul act al concursului. În schimb, reprezentanţii Moldovei, trupa DoReDoS, s-au calificat în finala Eurovision 2018 cu melodia „My Lucky Day“. Trupa The Humans nu s-a calificat în finala Eurovision 2018 cu piesa „Goodbye“, marcând astfel o premieră negativă pentru România, care până acum era una dintre cele şase ţări care au reuşit să se califice an de an în finală, începând cu 2004, când au fost introduse semifinalele. Precizăm că România nu a fost în finală nici în 2016, însă atunci a fost descalificată din cauza datoriilor pe care Televiziunea Română la avea către organizatorii competiţiei, EBU.
http://adevarul.ro/entertainment/muzica/romania-nu-s-a-calificat-finala-eurovision-2018-1_5af4ac0cdf52022f75d2690f/index.html

Digi Communications NV anunţă conferinţa telefonică cu investitorii pentru prezentarea rezultatelor financiare pentru Trimestrul I 2018

Digi Communications N.V. ("Digi") anunta ca pe data de 15 Mai 2018 (la ora 17:00 UKT/19:00 EEST) va organiza o conferinta telefonica pentru prezentarea rezultatelor financiare pentru Trimestrul I 2018. Pentru a participa la conferinta telefonica, va rugam sa urmati instructiunile atasate pe site-urile: www.digi-communications.ro (Investor Relations Section). Inregistrarea conferintei telefonice va fi disponbila pe site-urile noastre si va fi arhivata timp de 30 de zile: www.digi-communications.ro (Investor Relations Section) Digi este societatea holding a grupului RCS & RDS, un furnizor important de servicii de televiziune prin cablu si telecomunicatii in Romania si Ungaria. RCS & RDS furnizeaza si servicii de telefonie si date mobile in calitate de operator mobil virtual (MVNO) catre comunitatile de romani din Spania si Italia.
http://www.zf.ro/info/p-digi-communications-nv-anunta-conferinta-telefonica-cu-investitorii-pentru-prezentarea-rezultatelor-financiare-pentru-trimestrul-i-2018-17210869

Împreună cu UPC, Vodafone poate ataca poziţia de lider pe piaţa locală de telecom

Subsidiara grupului britanic Vodafone ar putea ataca anul viitor poziţia de lider după venituri al pieţei de tele­comunicaţii din România odată ce va „înghiţi“ com­pania de cablu UPC, care îi va aduce venituri supli­mentare de peste 740 mil. lei (circa 160 mil. euro), conform datelor din piaţă şi estimărilor ZF. La nivelul anului trecut, estimările ZF indică un business cumulat al Vodafone şi UPC de aproximativ 940 mil. euro, cu 30 mil. euro mai puţin în raport cu grupul Telekom România şi cu aproximativ 130 mil. euro sub subsidiara grupului francez Orange. Combinarea operaţiunilor Vodafone cu UPC aduce o nouă dinamică luptei de pe piaţa locală de telecomunicaţii, relansând lupta pentru primele poziţii din clasament, fără a înclina însă balanţa în mod irevocabil către noua entitate. Pentru Vodafone, care are acum una dintre cele mai puternice şi extinse reţele mobile (compania susţine chiar că este cea mai bună, la fel ca Orange şi, mai recent, Telekom), miza achiziţiei o reprezintă transformarea într-un jucător care are şi una dintre cele mai bune reţele fixe, pentru a ataca piaţa cu pachete care să pună în valoare ambele infrastructuri. Comparând poziţiile celor mai mari patru jucători de pe piaţa de telecom, ceea ce sare în evidenţă este pe de o parte absenţa unei reţele fixe proprii în portofoliul Orange, iar pe de alta poziţia dominantă din fix a RCS&RDS, cu cele 5 milioane de gospodării acoperite de reţeaua de fibră optică.
http://www.zf.ro/business-hi-tech/impreuna-cu-upc-vodafone-poate-ataca-pozitia-de-lider-pe-piata-locala-de-telecom-17211443

Mihaela Ioniţă, directorul juridic şi de relaţii al Telekom România, pleacă după 12 ani din grup

Mihaela Ioniţă, directorul juridic şi de relaţii al Telekom România, unul dintre membrii echipei de 12 oameni care conduce cel mai mare grup de comunicaţii fixe şi mobile de pe piaţa locală, a decis să părăsească operatorul cu afaceri anuale de un miliard de euro. „După 12 ani în grupul Telekom, Mihaela Ioniţă, directorul juridic şi de relaţii ale companiei, a decis să părăsească Telekom, cel mai mare grup de comunicaţii fixe şi mobile din România, pentru a urma noi oportunităţi în carieră. Telekom România vrea să îi mulţumească doamnei Ioniţă pentru contribuţia sa semnificativă de-a lungul acestor ani şi să îi ureze mult succes în continuare“, au menţionat reprezentanţii Telekom.
http://www.zf.ro/business-hi-tech/mihaela-ionita-directorul-juridic-si-de-relatii-al-telekom-romania-pleaca-dupa-12-ani-din-grup-17211320

Serialul „Patrick Melrose”, cu Benedict Cumberbatch în rolul principal, din 14 mai pe HBO GO

Serialul „Patrick Melrose”, cu Benedict Cumberbatch în rolul principal, va avea premiera la HBO GO pe 14 mai. Miniseria, o producţie Showtime şi Sky Atlantic, bazată pe seria de romane scrise de Edward St. Aubyn, prezintă povestea lui Patrick Melrose, care provine dintr-o familie privilegiată, dar a avut o copilărie traumatizantă, urmată de abuz de substanţe şi, în cele din urmă, de recuperare. Benedict Cumberbatch îl interpretează pe Patrick Melrose, un playboy aristocrat şi amuzant, care încearcă să scape de urmele lăsate de un tată abuziv şi o mamă care a trecut cu vederea comportamentul acestuia. Producţia are cinci episoade de câte o oră, fiecare reprezentând unul dintre cele cinci romane, şi va putea fi urmărită pe HBO GO din 14 mai, un episod pe săptămână.
https://www.news.ro/cultura-media/serialul-patrick-melrose-cu-benedict-cumberbatch-in-rolul-principal-din-14-mai-pe-hbo-go-1922400811002018051318106739

Performanţa României la Eurovision, criticată pe reţelele de socializare: Ruşine TVR! The Humans: Noi nu ne oprim aici!

Performanţa României la Eurovision Song Contest 2018 a fost criticată pe reţelele de socializare în urma eşecului de joi seară, cei mai mulţi reclamând organizatorul, televiziunea publică. Trupa The Humans a publicat un mesaj pe Facebook, precizând că "nu se va opri aici". Cântăreţii români au mulţumit publicului şi fanilor care i-au susţinut. "Ruşine TVR!", "Consider că TVR a umbrit strălucirea trupei cu o coregrafie de doi lei", "Partea de show, care s-a vrut foarte elabortă... ţinuta solistei prea neinspirată. Echipa care s-a ocupat de stilul vestimentar şi de regia acestui show a fost de nota 1", "TVR, nu mai cheltuiţi banii aiurea!", "O prezentare mediocră, care nu are de-a face cu muzica românească şi cu ce ne e specific nouă!" sunt câteva dintre mesajele negative la adresa organizatorului acestui concurs pentru România. Cele mai multe mesaje însă sunt de încurajare pentru reprezentanţii României.
https://www.news.ro/cultura-media/performanta-romaniei-la-eurovision-criticata-pe-retelele-de-socializare-rusine-tvr-the-humans-noi-nu-ne-oprim-aici-1922401911202018051118106489

Georgică Severin, despre mesajul Colectivului Jurnaliştilor din SRR: Este fals

Georgică Severin, preşedintele-director general (PDG) al Societăţii Române de Radiodifuziune, a declarat, joi seară, pentru News.ro, că mesajul prin care Colectivul Jurnaliştilor din SRR cere demiterea sa conţine informaţii false sau prezentate cu reavoinţă. „Nu comentez anonime, materiale nesemnate. Nimic din ce este acolo nu este adevărat sau este prezentat cu reavoinţă”, a spus Georgică Severin, precizând că nu a încălcat legea. Colectivul Jurnaliştilor din SRR a transmis, joi, un mesaj în atenţia Preşedinţiei şi Guvernului României, prin care cere demiterea lui Georgică Severin din funcţia de preşedinte-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, acuzându-l pe acesta de „incompetenţă” şi, între altele, de emiterea unui Ordin cu scopul de a-şi ascunde costurile mari ale deplasărilor lunare în străinătate. Jurnaliştii din acest Colectiv, care nu şi-au dezvăluit numele, au mai spus că Severin a primit o casă de peste 100 de metri pătraţi primită de la RAAPPS şi „plătită de radio, din bani publici”. Colectivul a atras atenţia că SRR nu are un contract de achiziţie de carburant nici până în prezent, dar că au fost cumpărate în jur de 200 de canistre pentru carburant care este depozitat în garajul instituţiei, fără autorizaţie, într-o zona populată, aflată lângă Gara de Nord. Jurnaliştii au mai spus că audienţa postului Radio România Actualităţi se află în scădere continuă, deoarece „vedetele postului” sunt acum marginalizate. Ei au adăugat că emisiunile sunt „politizate”, la fel ca evenimentele organizate de Radio România, precum Gaudeamus Constanţa şi reuniunea PBI. Colectivul a menţionat că Georgică Severin, pe care îl numeşte „baronul PSD, fost PD”, are cel mai mare salariu din istoria Radioului Public, „de aproximativ 25.000 de lei/lună, mult mai mare decât al preşedintelui Klaus Iohannis”.
https://www.news.ro/cultura-media/georgica-severin-despre-mesajul-colectivului-jurnalistilor-din-srr-este-fals-1922402010572018052118105881

(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL