×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 14.05.2018 12:35:59

SERBIA-TV-SATELIT / Un nou pachet de canale TV sârbești disponibile în Europa prin Telekom Serbia și SES Video



București (MEDIA EXPRES) / 14 mai 2018 / Telekom Serbia și SES video vor transmite 10 canale TV către audiența din țările fostei Iugoslavii și întreaga Europă cu ajutorul capacității satelitare de la poziția 23,5 grade est, potrivit unui comunicat difuzat de SES.

Prin înțelegerea multianuală anunțată de SES, Telekom închiriază capacitate pe satelitul ASTRA 3B pentru a distribui un pachet de canale TV către rețelele de cablu și IPTV din Europa, cu precădere către Serbia, Croația, Bosnia, Slovenia, Macedonia și Muntenegru. Nou pachet va cuprinde inițial șapte canale TV, incluzând Agro TV, Film Klub, Kitchen TV, Star TV și Zenska TV. Trei noi canale vor fi adăugate în pachet în această vară.

„Acesta este un pas important pentru noi, ce ne oferă oportunitatea de a distribui conținut local și regional către Europa, prin rețelele noastre partenere. Acest pachet va oferi o varietate de programe TV din Serbia și regiune către audiența din întreaga Europă. Am colaborat cu SES în diverse proiecte de-a lungul anilor și am înțeles că nu putem găsi un partener mai bun pe care să ne bazăm precum SES”, a declarat Marijana Vukasinovic, Director Content Management, Telekom Serbia.

„Suntem încântați să colaborăm cu Telekom Serbia în proiectul lor de extindere a business-ului video, punându-le la dispoziție servicii de distribuție de înaltă calitate. Această înțelegere reprezintă încă un pas care întărește cooperarea cu partenerul nostru din Serbia, iar împreună putem oferi un nou pachet TV către audiența din întreaga Europă”, a declarat Martin Ornass-Kubacki, Vicepreședinte divizia Vânzări SES Video pentru Europa Centrală și de Est.

SES (ses.com) este operator de satelit de talie mondială și primul operator care are o ofertă scalabilă GEO-MEO la nivel mondial, cu peste 50 de sateliți pe Orbită Geostaționară (GEO) și 16 pentru Orbită Medie (MEO). SES pune accent pe soluții cu valoare adăugată, end-to-end pe două verticale de business: SES Video și SES Networks.

Compania oferă servicii de comunicații radiodifuzorilor, producătorilor de conținut, furnizorilor de internet, operatorilor de rețele fixe și mobile, guvernelor și instituțiilor guvernamentale.

Portofoliul SES include ASTRA, O3b și MX1, lider mondial care oferă o suită integrată de servicii digitale media și video. SES este companie listată la bursele Euronext Paris și Luxembourg Stock Exchange (simbol bursier: SESG).

Telekom Serbia a.d. Belgrad - împreuna cu subsidiarele sale - este o companie de telecomunicații modernă, deținută în întregime la nivel local, care de 20 de ani a avut rolul de lider în telefonia mobilă și fixă, internet și multimedia, atât în țară cât și în regiune.

Prin promovarea inovației, Telekom Serbia a.d. Belgrad dezvoltă în permanență noi soluții tehnologice în beneficiul clienților săi și al domeniului de business și menține o înaltă calitate a comunicațiilor care oferă o gamă largă de canale și dispozitive de transmitere a mesajelor. Acționând într-o manieră social responsabilă, Telekom Serbia este alături de comunitate, ajutând-o să depășească provocările prezentului.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL